Tilbud!

3W CLINIC Black Pearl Eye Cream 40 ml

kr 74.50

-50%

Black Pearl Eye Cream fra 3W CLINIC er en øyekrem som gir næring til huden rundt øynene. Formulert med sort perleekstrakt, som er kjent for sine anti-aging egenskaper, hjelper denne øyekremen med å redusere fine linjer og rynker.

I tillegg inneholder Black Pearl Eye Cream aloe vera og hyaluronsyre, to ingredienser som hjelper med å holde huden hydrert og sunn. Øyekremen har en lett tekstur som ikke føles tung på huden, og den gir en jevn finish.

Bruk Black Pearl Eye Cream som en del av din daglige hudpleierutine for å oppnå en friskere, mer ungdommelig utseende rundt øynene. Opplev resultater etter bare noen få ukers bruk.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Black Pearl Eye Cream 40 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *