COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

kr 359.00

Advanced Snail Hydrogel Eye Patch fra COSRX er en effektiv øye-patch for å redusere synlige tegn på tretthet og aldring rundt øynene. Disse øyepatchene er formulert med 90% sneglesekret, kjent for sine reparerende egenskaper.

Hydrogel-teknologien sikrer at øyepatchene fester seg godt til huden, slik at de aktive ingrediensene kan penetrere dypt. Samtidig bidrar hydrogelen til å hydrere huden rundt øynene, noe som gir en mer frisk og oppstrammet utseende.

Bruk Advanced Snail Hydrogel Eye Patch som en del av din ukentlige hudpleierutine, eller når du trenger en rask oppkvikker.

La øyepatchene virke i 20-30 minutter, og opplev en mer revitalisert hud rundt øynene.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Egenskaper

  • Snegleslim: Denne øyemasken er formulert med en høy konsentrasjon av snegleslim, som er kjent for sine regenererende og foryngende egenskaper. Snegleslimet bidrar til å jevne ut fine linjer, redusere mørke ringer og berolige huden rundt øynene. Den gir en intens fuktighet og hjelper til med å opprettholde en glatt og ungdommelig øyekontur.
  • Hydrogel-teknologi: Avansert Snegle Hydrogel Øyemaske er laget med hydrogel, en avansert teknologi som sikrer optimal penetrasjon av aktive ingredienser. Den myke og geleaktige teksturen passer perfekt på huden og gir en kjølende og beroligende effekt. Masken former seg etter øyepartiet og sikrer at de aktive ingrediensene absorberes effektivt for å gi synlige resultater.
  • Oppfriskende og revitaliserende: Denne øyemasken gir øyeblikkelig oppfriskning til slitne øyne og hjelper til med å redusere synligheten av poser og mørke ringer. Den bidrar til å lysne øyepartiet og gir en revitaliserende effekt som får deg til å se våken og ungdommelig ut. Etter bruk vil du føle deg oppkvikket og se strålende ut.

Forkjæl deg selv med den luksuriøse følelsen av Advanced Snail Hydrogel Eye Patch og gi øynene dine den kjærligheten de fortjener. Enten du trenger en rask oppfriskning før en spesiell anledning eller ønsker å legge til en ekstra skritt i din daglige hudpleierutine, vil denne øyemasken være din ultimate følgesvenn.

Opplev hvordan øyepartiet ditt forvandles til et strålende og ungdommelig uttrykk. Ta vare på øynene dine med Advanced Snail Hydrogel Eye Patch, og få et friskt og ungdommelig utseende som vil imponere alle rundt deg.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *