PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum

259.00 kr

PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum er en fantastisk serum for deg som trenger en fuktighetsbombe. Serumet fra Purito inneholder hele 90% hyaluronsyre, som er kjent for å gi rikelig med fuktighet til huden. Den gir en umiddelbar økning på fuktnivå til huden, som resultat ser huden sunn ut, ungdommelig og mykere ut.

Et stort bonus er at den også inneholder Vitamin C, som gir en real anti-aging effekt! Samtidig som den jevner ut huden. Serumet passer for alle hudtyper spesielt for dehydrert eller tørr hud! Innhold 60 ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

TIPS! Anbefales å bruke med fuktighetskremen Purito, Deep Sea Pure Water Cream for ordentlig effekt for tørr hud.

Hvordan bruker jeg serumet?

Bruk serumet som nest siste steg i hudpleierutinen, altså før fuktighetskremen din.

Tilsett noen dråpet av serumet i håndflaten, og klapp det jevnt inn i huden til det har trukket seg inn i huden.

Ingredienser

Sodium Hyaluronate liquid(90%), Glycerin, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tuber MagnatumExtract, CamelliaSinensis Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, adenonsin, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Lactobacillus/Kelp Ferment Filtrate, Chlorella Ferment

Tilleggsinformasjon

Rabatt

upc

8809566310057

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *