Pyunkang Yul Herbal Hair Loss Control Treatment 500 ml

299.00 kr

Pyunkang Yul Herbal Hair Loss Control Treatment er formulert med kombucha, ginseng, malurt, bynke, mynteekstrakt, kameliafrøolje og to patenterte ingredienser. Dette er en hårbalsam som gir næring tykkelse til svekket hår samtidig som den forhindrer hårtap. Balsamen behandler også håret for en sunnere glans. Balsamen gir vitalitet til hodebunnen, og tillater sunn vekst fra røttene.

Egenskaper

  • En håravfallsforebyggende balsam som er formulert med fermentert rød te og patenterte oppskrifter laget av urteingredienser.
  • Hjelper med å gi næring til svekket hår samtidig som håret får en sunnere glans.
  • Studier har vist at håret blir tykkere samtidig som håret føles tettere.

Hvordan bruke:

  1. Vaskt først håret med en anbefalt sjampo, deretter tilsett Pyunkang Yul Herbal Hair Loss Control Treatment og la det virke i 3-5 minutter før du skyller ut.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Herbal Hair Loss Control Treatment 500 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *