SCINIC Snail Matrix Emulsion 150ml

299.00 kr

Snail Matrix Emulsion fra SCINIC er et eksempel på hvordan moderne vitenskap og natur kan smelte sammen for å skape et hudpleieprodukt som ikke bare nærer og beskytter huden, men også bidrar til dens regenerering og elastisitet.

Med sin unike blanding av sneglesekret / snegleslim og nærende ingredienser, er Snail Matrix Emulsion designet for de som søker en allsidig, anti-aging og dypt hydrerende løsning.

Egenskaper

 • Rik på sneglesekretfiltrat: Forbedrer hudens elastisitet og fremmer helbredelse.
 • Intens hydrering og næring: Gir langvarig fuktighet og næring til huden.
 • Glattende og foryngende effekt: Hjelper med å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Snail Matrix Emulsion

 1. Rens og ton huden: Start med å rense ansiktet ditt grundig og påfør deretter en passende toner.
 2. Påfør emulsjonen: Ta en passende mengde av Snail Matrix Emulsion og fordel den jevnt over ansikt og hals.
 3. Massér inn i huden: Bruk lette, oppadgående bevegelser for å massere produktet inn i huden til det er fullstendig absorbert.
 4. Avslutt med en fuktighetskrem: Påfør din favoritt fuktighetskrem for å forsegle fuktigheten og forsterke hudpleieeffektene.
 5. Bruk morgen og kveld: For optimal effekt, inkluder Snail Matrix Emulsion i både din morgen- og kveldsrutine.

Anbefalinger for bruk

 • Pass på å bruke solkrem om morgenen etter å ha påført emulsjonen.
 • For best resultat, kombiner med andre produkter fra SCINICs snegle-serie.

Ingredienser

 • Sneglesekretfiltrat: Rik på proteiner, glykolsyre og elastin, bidrar til å reparere huden og forbedre dens elastisitet.
 • Hyaluronsyre: Holder på fuktighet i huden, noe som gir en plump og hydrert følelse.
 • Ceramider: Styrker hudens naturlige barriere og beskytter mot ytre påvirkninger.
 • Peptider: Bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen og redusere synligheten av fine linjer.
 • Aloe Vera-ekstrakt: Beroliger og fukter huden, og reduserer irritasjon.

Snail Matrix Emulsion fra SCINIC representerer et betydelig skritt fremover innen koreansk hudpleie. Dette produktet kombinerer den helbredende kraften av sneglesekret med avanserte hudpleieingredienser for å tilby en unik løsning som både nærer, fukter og forynger huden. Med sin rike sammensetning av hyaluronsyre, ceramider, peptider og aloe vera, er emulsjonen designet for å gi optimal hudpleie til alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud.

Denne emulsjonen er ideell for de som ønsker å forbedre hudens tekstur, elastisitet og overordnede utseende. Den bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den beskytter huden mot fremtidige skader.

Snail Matrix Emulsion er en essensiell del av en holistisk hudpleierutine, og gir en fuktighetsgivende, foryngende og beskyttende effekt som varer hele dagen.

Ved å velge Snail Matrix Emulsion, velger du et produkt som er på forkant med hudpleieforskning og innovasjon.

Dette er et produkt for de som verdsetter kvalitet og effektivitet, og ønsker å gi huden sin den beste pleien mulig. La Snail Matrix Emulsion fra SCINIC transformere din hud og gi deg et ungdommelig, strålende utseende.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SCINIC Snail Matrix Emulsion 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *