Tilbud!

Scrunchies – Hårstrikk i silke

49.00 kr69.00 kr

-38%
(7 omtaler)

NYHET! Hårstrikk i 100 % Mulberry silke – Scrunchies. Tar vare på håret ditt!

Scrunchies / hårstrikk i silke i 3 forskjellige farger (svart, marineblå og rosa) og to størrelser.

Våre scrunchies i 100 % Mulberry silke er fantastisk bra for håret ditt. På utsiden har du ekte Mulberry silke som er håndsydd, og gjør strikken utrolig myk og deilig. Hårstrikk i silke glir lett og du mister ikke håret som med andre hårstrikk. Ingen friksjon, ingen lugging og ingen slitasje!

Silke er et glatt materiale men hårstrikken sitter godt. Til og med på langt tungt hår så sitter strikken godt fast og glir ikke ut.

Scrunchiesene våre kommer i to størrelser og tre forskjellige farger. Se valgene av hårstrikk i silke nedenfor.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Scrunchies – Hårstrikk i 100% Mulberry silke

Scrunchies er nå tilbake i trenden og denne typen hårstrikk blir mer og mer populær. Uavhengig av om man har kort eller langt hår, vil scrunchies kunne brukes med fordel framfor vanlige hårstrikker.

Scrunchies har mange positive fordeler for håret vårt. Blant annet vil de ikke dra eller slite på håret under bruk, slik som vanlige hårstrikker gjør. En scrunchie som er laget av silke er noe av det beste man kan bruke til å sette opp håret med.

Hvorfor bør man velge en scrunchie framfor vanlig hårstrikk?

Mange foretrekker å sette opp håret framfor å ha det hengende løst. Bruker man vanlige hårstrikker, medfører dette en stor risiko for å gjøre potensiell skade på håret. Ikke bare vil de slite på håret, men de kan også forårsake brudd i hårstråene og flisete tupper.

Scrunchies Silke

Scrunchies er i hovedsak strikk pakket inn i stoff, hvilken type stoff vil avhenge av produsenten. Det er dette stofflaget som beskytter håret ditt mot skader. Silke regnes å være det absolutt beste stoffet som gjør minst skade på håret.

Bruker man en scrunchie vil man se at håret ikke fester seg på scrunchiesen når man tar den av, slik det svært ofte gjør ved bruk av vanlige hårstrikker. Scrunchies som er laget av silke vil gli nedover håret når man tar den ut, og dette vil gå mye lettere enn ved vanlige hårstrikker.

Sliter man med å miste mye hår når man tar ut strikker, kan dette enkelt unngås med en scrunchie. I tillegg vil en scrunchie gi mindre sannsynlighet for at håret floker seg sammen.

Hvordan unngå at håret slites

Selv om scrunchies holder håret godt beskyttet, må man allikevel passe på at man ikke strammer scrunchiesen for stramt rundt håret under bruk. Strammer man hestehalen for mye, kan dette bidra til at håret slites fortere.

Et tegn på at man har strammet hestehalen sin for stramt kan være at man opplever hodepine etter det har gått en stund. Håret vårt er også mest sårbart for skade når det er vått, derfor er det ikke anbefalt å sette opp håret rett etter man har dusjet eller badet.

Kan brukes til mer enn å sette opp håret

Det er ikke noe tvil om at en scrunchie er bedre for håret framfor en vanlig hårstrikk. I tillegg til dette kan man også bruke scrunchies til mye mer enn å erstatte den vanlige hårstrikken. For eksempel vil en scrunchie rundt håndleddet være en fin detalj til antrekket.

Silke – skånsomt og luksuriøst

Silke er et av de mest luksuriøse og mest populære materialene man får tak i. I tillegg til å være et svært populært materiale innen klær og sengetøy, er silke også svært populært i forbindelse med diverse hårprodukter. Silke er laget av naturlige fibre og har en utrolig myk tekstur, dermed vil stoffet være svært skånsomt mot håret vårt.

Hvorfor er silke bra for håret vårt?

Hovedfordelen med å bruke silke i diverse hårprodukter, kommer av at stoffet er usedvanlig mykt og skånsomt. Silke vil heller ikke forårsake friksjon mot håret, på den måten kan strikker av silke gli over håret med letthet og uten ekstra motstand. Dette vil redusere eventuelle floker og hårtap.

Fordeler med scrunchies av silke

For mange er hårstrikker et viktig tilbehør for å få hår bort fra ansiktet vårt. Dessverre har vanlige hårstrikker en tendens til å forårsake friksjon mot håret vårt og dette kan ofte resultere i unødvendig hårtap. Ved å bytte ut de vanlige hårstrikkene med en scrunchie av silke, kan man unngå dette problemet.

Ikke bare ser disse stikkene utrolig stilige og søte ut, men det myke materialet vil være svært skånsomt mot håret og man vil redusere risikoen for unødvendig hårtap betraktelig.

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

7 omtaler for Scrunchies – Hårstrikk i silke

 1. Å** D*
  3. januar 2023
  Disse hårstrikene i silke er av høy kvalitet. De glir ikke ut av håret og holder stramheten hele dagen. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  O***** J*
  18. november 2022
  Jeg er veldig fornøyd med disse hårstrikene i silke. De er så myke mot håret mitt og ser virkelig fine ut. Leveringen var også veldig rask.
  Nyttig? 0 0
  P******* M*
  5. august 2022
  Jeg har langt hår og disse silkehårstrikene holder håret mitt på plass hele dagen uten å dra eller skade det. Utrolig fornøyd!
  Nyttig? 0 0
  J**** W*
  12. juni 2022
  Disse hårstrikene er virkelig av god kvalitet. Jeg har prøvd mange forskjellige, men disse er mine favoritter. Anbefaler dem på det sterkeste!
  Nyttig? 0 0
  E*** P*
  22. mai 2022
  Jeg elsker å bruke disse silkehårstrikker. De ser veldig elegante ut og føles veldig myke. Leveringen var også veldig rask!
  Nyttig? 0 0
  M**** B*
  10. april 2022
  Disse hårstrikene i silke er virkelig gode. De skader ikke håret mitt, og de holder på plass hele dagen. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  M**** A*
  1. mars 2022
  Bestilte disse hårstrikene og de kom veldig raskt. Kvaliteten på silken er fantastisk, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *