Tilbud!

COSRX The Vitamin C 13 Serum 20ml

kr 199.00

-33%

Opplev en radikal forbedring av hudens helse og vitalitet med The Vitamin C 13 Serum fra COSRX.

COSRX’s Vitamin C 13 Serum er et kraftfullt ansiktsserum designet for å revitalisere og fornye huden din. Dette høykonsentrerte vitamin C-serumet er lastet med 13% rent vitamin C, som arbeider for å lysne hudtonen, forbedre teksturen, og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Vitamin C 13 Serum er formulert med naturlig stabilisert L-ascorbinsyre, den mest effektive formen for vitamin C. Denne nøkkelingrediensen bidrar til å bekjempe frie radikaler, forbedre kollagenproduksjonen, og beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger. I tillegg inneholder vår unike blanding av næringsstoffer og antioksidanter også hyaluronsyre for å gi best mulig hydrering, noe som gir huden en plumpet, strålende glød.

COSRX’s Vitamin C 13 Serum er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er lett, absorberes raskt, og etterlater ikke en fet rest. Den er fri for parabener, sulfater, kunstige dufter og fargestoffer, noe som sikrer at huden din får den reneste og mest effektive pleien mulig.

Bruk COSRX’s Vitamin C 13 Serum daglig for å se en merkbar forbedring i hudens tekstur, tone og overordnede utseende. Oppdag glødende, sunnere hud som føles like god som den ser ut, med COSRX.

Invester i din huds fremtid med COSRX’s Vitamin C 13 Serum – det daglige skjønnhetssteget som gir eksepsjonelle resultater.

Vennligst merk: På grunn av det høye innholdet av vitamin C, anbefales det å introdusere dette produktet gradvis i din hudpleierutine. Begynn med å bruke det annenhver dag, og øk frekvensen over tid. Husk alltid å bruke solkrem når du bruker produkter med vitamin C.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX The Vitamin C 13 Serum 20ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *