Tilbud!

SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

kr 279.00

-15%

Er du på jakt etter en serum som kan gi huden din både næring og en ungdommelig glød? Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum fra SOME BY MI er her for å endre din hudpleierutine for alltid. Dette produktet, som er en kraftpakke i Koreansk hudpleie, kommer med en rekke unike fordeler:

 • Formulert med Galactomyces-fermentfiltrat og ren Vitamin C for maksimal glød og anti-aldringseffekt.
 • Rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler og forhindrer tidlig aldring av huden.
 • Ikke-komedogen formel som passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

For å få mest mulig ut av Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum, følg disse enkle trinnene

 1. Start med å rense ansiktet ditt grundig med en mild ansiktsrens.
 2. Påfør en toner for å balansere hudens pH-nivå.
 3. Ta noen dråper av serumet på fingertuppene.
 4. Påfør serumet forsiktig på ansiktet, halsen og eventuelt på dekolletasjen, med en lett masserende bevegelse.
 5. Avslutt med en fuktighetskrem for å låse inn alle de gode ingrediensene.

Bruk serumet daglig for best resultat. Det er også anbefalt å bruke solkrem på dagtid for å beskytte huden mot UV-stråling.

Ingredienser

 • Galactomyces-fermentfiltrat
 • Ascorbinsyre (Vitamin C)
 • Niacinamid
 • Hyaluronsyre
 • Lavendelolje

Galactomyces-fermentfiltrat er kjent for sine fuktighetsgivende og anti-aldringsegenskaper. Ascorbinsyre gir antioksidantbeskyttelse og bidrar til hudens naturlige fornyelsesprosess. Niacinamid er effektivt for å redusere porene og jevne ut hudtonen, mens hyaluronsyre gir intens hydrering.

Oppsummering

Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum fra SOME BY MI er mer enn bare et annet serum. Det er en game-changer i Koreansk hudpleie, designet for å tilby deg en flerdimensjonal tilnærming til hudhelse.

Med et kraftig innslag av Galactomyces-fermentfiltrat og ren Vitamin C, tilfører dette serumet huden essensielle næringsstoffer og antioksidanter som virker i dybden for å forbedre hudstrukturen og utseendet.

I tillegg til å bekjempe frie radikaler og forhindre tidlig aldring av huden, har dette serumet en ikke-komedogen formel som er trygg å bruke på alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud. Det er også pH-balansert for å være ekstra skånsom.

Når det kommer til hudpleie, vil du oppdage at dette serumet er et uunnværlig tillegg til din daglige rutine. Det gir deg ikke bare en umiddelbar glød, men jobber kontinuerlig for å reparere og revitalisere huden.

Med regelmessig bruk vil du se en betydelig forbedring i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Legg det til i din hudpleierutine, og se hvordan det gjør underverker for din hud.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *