Tilbud!

SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

kr 263.00

-20%

Har du lyst på en hud som stråler av vitalitet? Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner fra SOME BY MI er løsningen du har vært på jakt etter. Dette koreanske hudpleieproduktet gir deg følgende fordeler:

 • Effektiv toning: Med 88% galactomyces filtrat, dette produktet toner huden din effektivt og gjør den mer motstandsdyktig.
 • Rik på vitamin C: Forbedrer hudens tekstur og reduserer synligheten av aldringstegn.
 • Dybdehydrering: Inneholder flere botaniske ekstrakter som fukter huden i dybden og holder den hydrert.

Se også Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En toner som som får din hud til å stråle av helse og vitalitet

Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner fra SOME BY MI er et essensielt skritt i din hudpleierutine hvis du ønsker en hud som stråler av helse og vitalitet. Denne toneren er en del av en ny generasjon av koreansk hudpleie, med en høy konsentrasjon av galactomyces filtrat og vitamin C for å gi deg synlige resultater.

Produktet ikke bare toner huden din, men gir den også en god dose av vitamin C, som er kjent for å forbedre hudens tekstur og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Botaniske ekstrakter som roser, lavendel og tea tree tilfører huden ytterligere fuktighet og pleie, noe som gjør produktet ideelt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Niacinamid og hyaluronsyre er også inkludert for deres evne til å lysne huden og gi dyptgående fuktighet, slik at du kan opprettholde en frisk og ungdommelig hud.

Bruksanvisningen er enkel og rett frem, noe som gjør det enkelt å inkludere dette produktet i din daglige hudpleierutine. Det kommer i en generøs flaske, noe som betyr at du vil ha nok produkt for langvarig bruk. En bomullspad er alt du trenger for påføring, og du vil merke resultater nesten umiddelbart etter bruk.

I sum er Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner et pålitelig, effektivt og brukervennlig produkt som oppfyller alle dine hudpleiebehov. Det er en kraftfull tilføyelse til hvilken som helst hudpleierutine, og gir deg muligheten til å vise frem en hud som ser både yngre og mer strålende ut. Invester i huden din i dag med dette høykvalitets koreanske hudpleieproduktet.

Bruksanvisning

Følg disse trinnene for å få maksimal effekt av toneren:

 1. Rens huden: Start med å rense huden for å fjerne smuss og olje.
 2. Klargjøring: Tørk ansiktet lett og forbered huden for toning.
 3. Påføring: Dypp en bomullspad i toneren og stryk forsiktig over ansikt og hals.
 4. La det absorbere: Vent noen sekunder for at produktet skal absorbere inn i huden.
 5. Avslutt med fuktighetskrem: Bruk deretter din vanlige fuktighetskrem for å låse inn fuktigheten.

Ingredienser

 • Galactomyces Filtrat (88%)
 • Vitamin C
 • Botaniske ekstrakter (Roser, Lavendel, Tea Tree)
 • Niacinamid
 • Hyaluronsyre

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *