Tilbud!

Dr.Jart+ Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++

kr 179.00

-40%

Få en pålitelig beskyttelse mot solen med Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+/PA++++ fra Dr. Jart+.

Denne solkremen gir huden din en kraftfull beskyttelse mot UV-stråler takket være sin høye SPF og PA-vurdering. Formulert for å tåle vann og svette, så du kan nyte dagen i solen uten å måtte bekymre deg for at beskyttelsen skal forsvinne.

Prøv Every Sun Day Waterproof Sun Milk i dag for en trygg, fresh og beskyttet hud, uansett vær.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Forbered deg på å omfavne solrike dager trygt med Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ fra Dr.Jart+!

Dette høytytende solbeskyttelsesproduktet tilbyr bredspektret SPF50+ beskyttelse, noe som effektivt skjermer huden din mot både UVA- og UVB-stråler. Men dette er ikke bare en solkrem – det er et essensielt tillegg til din daglige hudpleierutine.

Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ er beriket med et kompleks av botaniske ekstrakter, inkludert lotusvann og aloe vera, som er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Dette betyr at mens kremen beskytter huden din mot solen, gir den også fuktighet, beroliger irritasjoner, og bidrar til å styrke hudens naturlige barriere.

Til tross for sin kraftige beskyttelse, er Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ utrolig lett på huden. Den har en ultralett, melkeaktig tekstur som absorberes raskt uten å etterlate en hvit hinne. Den gir en naturlig, ikke-skinnende finish, noe som gjør den til en utmerket base for sminke.

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive. Og det beste av alt? Det er vannfast, noe som gjør det perfekt for utendørs aktiviteter, fra stranddager til fjellturer.

Bruk Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ hver dag, uansett vær, for å sikre at huden din alltid er beskyttet og hydrert. Oppdag hvor lett og behagelig solbeskyttelse kan være med Dr.Jart+. Beskytt huden din mot solens skadelige stråler i dag!

Merke

Dr. Jart+

Dr.Jart+ bruker den mest avanserte teknologien innenfor koreansk hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide.Produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe hudleger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.Jart+ Every Sun Day Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *