Tilbud!

COSRX Silky Touch Skin Pack Cotton (60 stk)

kr 69.00

-30%

Silky Touch Skin Pack Cotton – et must-have innen Koreansk hudpleie som gir din hudpleierutine en ny dimensjon. Her er de tre nøkkelfordelene du får ved å bruke dette produktet:

 • Multifunksjonell bruk: Disse bomullspadsene kan brukes til å påføre toner, fjerne sminke, eller som en del av en DIY-hudmaske.
 • Høy kvalitet: Laget av 100% ren bomull, gir disse padsene en myk, men effektiv rensing.
 • Miljøvennlig: Dette produktet er både biologisk nedbrytbart og fri for skadelige kjemikalier, slik at du kan føle deg god med ditt valg.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av Silky Touch Skin Pack Cotton, følg denne bruksanvisningen:

 1. Forbered huden: Rens ansiktet med en skånsom cleanser for å fjerne urenheter og åpne porene.
 2. Valgfri bruk: Avhengig av behovet, kan disse bomullspadsene brukes på flere måter:
  • Toner: Dynk en bomullspad i din favorittoner og klapp forsiktig over ansiktet.
  • Sminkefjerner: Påfør litt sminkefjerner på paden og fjern sminke med lette, sirkulære bevegelser.
  • DIY hudmaske: Dynk flere pads i en nærende væske som et serum eller en essens, og plasser dem på ulike deler av ansiktet i 10-15 minutter.
 3. Avsluttende trinn: Etter bruk, avslutt med din vanlige hudpleierutine, inkludert fuktighetskrem og eventuell annen behandling.

Ingredienser

 • 100% ren bomull

Produktet er laget av 100% ren bomull, noe som gjør det utrolig mykt mot huden, men samtidig effektivt nok til å fjerne urenheter. Ingen kjemikalier eller syntetiske stoffer er brukt, noe som gjør det trygt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Oppsummering

Silky Touch Skin Pack Cotton fra COSRX er en viktig del av enhver seriøs hudpleierutine. Dette produktet byr på flere bruksområder, fra å påføre toner til å fjerne sminke eller fungere som en DIY ansiktsmaske. Takket være høykvalitets, ren bomull, får du en skånsom og effektiv rensing som passer alle hudtyper.

Videre legger produktets miljøvennlige egenskaper en ekstra fordel til dette allerede robuste produktet. Du kan nå ta vare på huden din og planeten samtidig.

Silky Touch Skin Pack Cotton er et utmerket tillegg for de som ønsker å ta sin Koreanske hudpleie til det neste nivået. Med sin myke, men effektive rensing og sin multifunksjonelle bruk, har dette produktet fortjent en plass i din daglige hudpleierutine. Så hvorfor vente? Legg til Silky Touch Skin Pack Cotton i din hudpleiearsenal i dag, og oppdag en mer effektiv og bærekraftig måte å ta vare på huden din.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Silky Touch Skin Pack Cotton (60 stk)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *