Tilbud!

COSRX, Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask, 60ml

kr179,00

-36%
(4 omtaler)

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask gir en ny betydning til skjønnhetssøvnen. Masken kan brukes på tre forskjellige måter. Produktet inneholder 68,9% risekstrakt og er en flott næringskilde for huden din. Konsistensen på masken føles lett på huden, og absorberes raskt inn i huden og etterlater huden din mykere og elastisk.

Passer perfekt for deg som ønsker å få jevn hud, i tillegg til å gi huden ekstra fuktighet og boost. Som bonus reduserer den også synligheten av rynker og fine linjer. Denne passer til alle hudtyper. Innhold 60 ml.

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

COSRX er et anerkjent merke innenfor koreansk hudpleie som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

Hvordan bruker jeg denne masken?

Denne masken kan brukes på 3 forskjellige måter:

 1. Nattmaske: Smør en passelig mengde i hele ansiktet før du skal legge deg for kvelden, og vask den av neste morgen.
 2. 30-minutter maske: Smør en passelig mengde i hele ansiktet og la det virke i 30 minutter før du vasker det av.
 3. Dagkrem: Kan også brukes som vanlig fuktighetskrem før du tar på sminke.

Ingredienser

Oryza sativa (rice) extract (65%), Butilene Glicol, glycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, bentain, niacinamide, dimethicone, 1,2-hexanediol, cetearyl olivate, sorbitan olivate, elaeis guineensis (palm) oil, guineensis (palm) kernel oil, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, cetearyl alcohol, ethylhexylglycerin, arginine, carbomer, allantoin, xanthan gum

Tilleggsinformasjon

Vekt0,09 kg
upc

8809416470726

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 60ml

4 omtaler for COSRX, Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask, 60ml

 1. SkinUp Avatar for Hina

  Hina

  Denne overnight masken er så deilig. Den føles lett men gir massevis av fuktighet og morgenen etter at man har brukt denne ser man en glow i ansiktet. Det blir alltid gode sminkedager etter å ha brukt denne dagen før eller om man erstatter dagkremen med en liten mengde av denne. Etterlater ingen film på huden og trekker godt inn 🙂

 2. SkinUp Avatar for Sara

  Sara

  Veldig deilig fuktighetskrem (jeg bruker den som en krem og ikke maske, det føles litt waste å skulle vaske den av) som gir masse fukt.

 3. SkinUp Avatar for Leilani

  Leilani

  Først merket jeg ikke effekt på denne og syntes det var kjedelig. Men etterhvert så har jeg brukt den som overnatt krem og våkner med glød på ansiktet!

 4. SkinUp Avatar for Fia

  Fia

  I love love love this cream. It’s so light and doesn’t feel greasy yet it gives me ton of moisture and glow ???????? I use it as apart of my nighttime routine with and at times without c-vitamin serum. IM EMPTIED OUT, please get it in❤️

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.