Dr.Jart+ Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid 44g

kr 249.00

Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid fra Dr.Jart+ er en ansiktsmaske som kombinerer kuldebehandling med hudpleieingredienser for å gi en beroligende og fuktighetsgivende opplevelse for huden din.

Masken består av to trinn: En gummiaktig maske som påføres først, etterfulgt av en ampulle med fuktighetsgivende hyaluronsyre. Gummi-masken inneholder ingredienser som er kjent for å berolige huden og redusere rødhet, som for eksempel ekstrakter av grønn te og alger. I tillegg inneholder den også vitamin E som beskytter huden mot skade fra frie radikaler.

Etter at du har påført gummi-masken, kan du deretter påføre ampullen med hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som finnes i kroppen, og som binder vann til huden for å holde den hydrert og myk. Denne spesielle ampullen inneholder også niacinamid, som kan hjelpe til med å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Når du har påført både gummi-masken og ampullen, vil kuldeeffekten av gummi-masken hjelpe til med å stramme porene og roe ned huden, samtidig som de fuktighetsgivende ingrediensene i ampullen vil gi næring til huden din og gi den en strålende glød.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid er en flott ansiktsmaske for de som ønsker å gi huden sin en hydrerende og beroligende behandling, samtidig som de nyter godt av kuldeeffekten som kan hjelpe til med å stramme porene og gi en frisk følelse.

Merke

Dr. Jart+

Dr.Jart+ bruker den mest avanserte teknologien innenfor koreansk hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide.Produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe hudleger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.Jart+ Cryo Rubber With Moisturizing Hyaluronic Acid 44g”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *