Tilbud!

Beauty of Joseon Glow Serum: Propolis + Niacinamide

Opprinnelig pris var: 279.00 kr.Nåværende pris er: 223.00 kr.

-20%
(1 omtale)

Beauty Of Joseon Glow Serum: Propolis og Niacinamide er en suveren serum som gir masse glød, strålende og jevn hudtone og hjelper mot å gjøre arr og pigmentflekker mindre synlige.

Dette ekstraordinære serumet er nøye formulert for å fremheve din huds naturlige glød og fremme en sunn, ungdommelig glød. Med sin unike blanding av kraftige ingredienser er Joseon Glow Serum designet for å håndtere ulike hudpleiebehov og etterlate deg med en revitalisert hud som du vil elske å vise frem.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Beauty of Joseon lagde serumet for deg med akneutsatt hud, som hjelper for å roe ned og reparere irriterte kviseutbrudd.

Formuleringen inneholder propolis som er antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser.

Den inneholder også niacinamide som lysner arr og gir liv til huden. I tillegg inneholder den gurkemeie som holder huden sunn, elastisk og jevn. Anbefales for tørr, normal og kombinasjonshud.

Innhold 30 ml. Fri for syntetisk parfyme, parabener, sulfater, syntetisk farge, alkohol, silikon, mineralolje and essensielle oljer.

Egenskaper

 • Nærende ingredienser: Serumet er beriket med en harmonisk blanding av naturlige og kraftfulle ingredienser, inkludert niacinamid, hyaluronsyre og ulike botaniske ekstrakter. Hver ingrediens er nøye utvalgt for sin evne til å nære, hydrere og forynge huden.
 • Opplysning og jevnere hudtone: Joseon Glow Serum er spesifikt formulert for å lysne matt hud og jevne ut hudtonen. Inkluderingen av niacinamid bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering, og gir huden din et mer ungdommelig og lysende utseende.
 • Intens fuktighet: Med kraften fra hyaluronsyre gir dette serumet dyptgående fuktighet til huden din, og gir langvarig fuktighet. Det hjelper til med å forbedre hudens elastisitet, redusere fine linjer og rynker, og etterlater huden din fuktig og smidig.
 • Anti-aging fordeler: Den kraftige kombinasjonen av antioksidanter og nærende ingredienser i vårt serum hjelper til med å bekjempe tegn på aldring. Det støtter produksjonen av kollagen, reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og fremmer fastere, jevnere hud.
 • Skånsom og egnet for alle hudtyper: Joseon Glow Serum er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er fritt for skadelige kjemikalier, parabener og kunstige dufter, og gir en skånsom, men effektiv hudpleieopplevelse.

Hvordan bruke

For å inkorporere Joseon Glow Serum i din hudpleierutine, rens og ton din hud, og påfør deretter noen dråper serumet på ansiktet og halsen. Masser forsiktig inn med oppoverbevegelser til det er helt absorbert. For optimale resultater, bruk serumet to ganger daglig, morgen og kveld, og følg med din favoritt fuktighetskrem og solkrem om dagen.

Konklusjon

Opplev den transformative kraften til Joseon Glow Serum og avdekk din huds naturlige glød. Med sine nærende ingredienser, opplysende effekter, intens fuktighet og anti-aldring fordeler, er dette serumet nøkkelen til å oppnå en sunn og ungdommelig hudtone.

Si farvel til en matt og ujevn hud, og si hei til en strålende glød. Omfavn skjønnheten av Joseon Glow Serum og la huden din skinne med selvtillit.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.
Beauty Of Joseon beauty logo

Historien bak Beauty of Joseon

Joseon-dynastiet var en periode i Koreas historie kjent for sine betydelige kulturelle, sosiale og politiske endringer. Skjønnhetsidealet på den tiden var naturlig, sunn hud. Beauty of Joseon henter sin inspirasjon fra denne æraen, spesielt fra “Kyuyak”, et historisk dokument som inneholder skjønnhetsritualer og -vaner fra adelskvinnene i Joseon-tiden.

Hva gjør Beauty of Joseon så unik?

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Beauty of Joseon er deres bruk av tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, kjent som “hanbang” ingredienser. Disse ingrediensene har vært en del av koreansk skjønnhet og velvære i århundrer, og er kjent for sine antioksidant-, anti-inflammatoriske og hudberoligende egenskaper. En annen fremragende faktor er merkets forpliktelse til renhet og sikkerhet. Produktene deres er fri for potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer.

Produktlinjen

Beauty of Joseon tilbyr en rekke produkter, inkludert serum, kremer, masker og rensemidler.

Fire sterke grunner til å velge Beauty of Joseon

Beauty of Joseon produkter
 1. Tradisjon møter innovasjon: Beauty of Joseon kombinerer tradisjonelle, naturlige ingredienser kjent i den koreanske kulturen for deres hudpleieegenskaper med moderne hudpleieteknologi. De benytter seg av “hanbang” ingredienser, som ginseng, honning og hibiskus, som har vært en del av koreansk skjønnhetspleie i århundrer.
 2. Renhet og sikkerhet: Beauty of Joseon er dedikert til å tilby produkter som er trygge for huden. De unngår potensielt skadelige stoffer som parabener, syntetiske fargestoffer og mineraloljer. Dette betyr at du kan føle deg trygg når du bruker deres produkter, vel vitende om at de er laget med hensyn til hudens helse.
 3. Effektive formularer: Beauty of Joseon lager produkter som virkelig fungerer. Fra deres nattmasker til deres kremer og serum, er hver formel designet for å gi maksimal effektivitet. Deres produkter har vunnet mange lojale fans på grunn av de synlige resultatene de gir.
 4. Kostnadseffektiv luksus: Til tross for deres høye kvalitet og luksuriøse formuleringer, er Beauty of Joseon produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelig for et bredt publikum. Du kan oppleve luksusen av tradisjonell koreansk hudpleie uten å bryte banken.
I sum gir disse fire grunnene en overbevisende argument for å inkludere Beauty of Joseon i din daglige hudpleierutine. Med sin unike blanding av tradisjonelle ingredienser, innovative formuleringer, og forpliktelse til renhet og effektivitet, tilbyr Beauty of Joseon produkter som ikke bare føles gode på huden, men også leverer synlige resultater. Beauty of Joseon er mer enn bare et hudpleiemerke; det er en bro mellom fortidens tradisjonelle skjønnhetsritualer og dagens innovative hudpleieteknologi. Med sin unike filosofi og engasjement for kvalitet, fortsetter Beauty of Joseon å imponere og tiltrekke seg hudpleieelskere over hele verden.
 1. Hva er Beauty of Joseon?

  Beauty of Joseon er et sørkoreansk hudpleiemerke som fokuserer på å kombinere tradisjonelle koreanske skjønnhetsritualer og ingredienser med moderne hudpleieteknologi.
 2. Hva gjør Beauty of Joseon unikt?

  Beauty of Joseon er inspirert av skjønnhetsritualene fra Joseon-dynastiet i Korea. De bruker tradisjonelle koreanske ingredienser, som ginseng, honning og svart soyabønne, sammen med moderne hudpleieinnovasjoner for å skape effektive produkter.
 3. Hvilke produkter er Beauty of Joseon mest kjent for?

  Noen av merkets mest populære produkter inkluderer deres Dynasty Cream, en allsidig fuktighetskrem med ginseng og orkidéekstrakt, og deres Repair Serum, som er formulert med snegleslim og fermentert svart ris for å reparere og styrke huden.
 4. Er Beauty of Joseon-produkter egnet for sensitiv hud?

  Ja, mange av Beauty of Joseon-produktene er fri for vanlige irritanter og er egnet for sensitiv hud. Imidlertid er det alltid en god idé å sjekke ingredienslisten og gjøre en lappetest før du prøver et nytt produkt.
 5. Er Beauty of Joseon en cruelty-free merkevare?

  Ja, Beauty of Joseon er en cruelty-free merkevare. De tester ikke sine produkter på dyr.
 6. Hvor kan jeg kjøpe Beauty of Joseon-produkter?

  Beauty of Joseon-produkter er tilgjengelige på flere online plattformer og i utvalgte fysiske butikker rundt om i verden. Det er alltid best å kjøpe fra en anerkjent forhandler som f.eks SkinUp.no for å sikre at du mottar autentiske produkter.
 7. Er Beauty of Joseon-produkter veganske?

  Mange av Beauty of Joseon-produktene er veganske, men ikke alle. Det anbefales å sjekke ingredienslisten for hvert produkt hvis du er opptatt av veganisme.
 8. Hva om et Beauty of Joseon-produkt ikke fungerer for huden min?

  Alle har forskjellig hud, så det som fungerer for én person, vil kanskje ikke fungere for en annen. Hvis et produkt ikke fungerer for deg, kan det være lurt å prøve et annet produkt i deres linje, eller konsultere en hudlege for råd.

1 omtale for Beauty of Joseon Glow Serum: Propolis + Niacinamide

 1. M****** J*******
  12. august 2023
  Love
  Er veldig glad i dette serumet. Bruker det for å få litt ekstra glød og fukt til ansiktet. Har sensitiv hud og har ikke reagert
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *