COSRX Advancedd Snail 92 All In One Cream Tube 50g

199.00 kr

Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX er en fantastisk ansiktskrem som inneholder hele 92% filtrert snegleslim / sneglesekret som bidrar til å redusere synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som kremen gir masse fukt til huden din. Den passer til alle hudtyper.

Fås også i krukke (100ml).

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kremen fra COSRX er en av deres favoritter fra Skinup.no, og er en bestselger innen koreansk hudpleie i hele verden. COSRX er et anerkjent merke med flere hudpleieprodukter som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

Egenskaper

 • 92% Snegleslim: Denne kremen er beriket med en høy konsentrasjon av snegleslim, som er kjent for sine regenererende og fuktighetsgivende egenskaper. Den bidrar til å reparere hudens skader, redusere synligheten av arr og fine linjer, samt forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 • Allsidig løsning: Advanced Snail 92 All In One Cream fungerer som en alt-i-ett-løsning for hudpleie. Den gir fuktighet, beroliger irritert hud, jevner ut hudtonen, lysner hyperpigmentering og strammer opp slapp hud. Med denne kremen kan du effektivt takle flere hudproblemer samtidig, og oppnå en komplett hudpleierutine med bare ett produkt.
 • Enkel og lett tekstur: Kremen har en silkemyk og lett konsistens som smelter inn i huden umiddelbart uten å føles fet eller tung. Den absorberes raskt, og etterlater huden myk, glatt og hydrert hele dagen. Den passer perfekt som base for sminke og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Opplev den imponerende kraften fra snegleslim kombinert med moderne hudpleieteknologi med Advanced Snail 92 All In One Cream.

Denne fuktighetskremen gir deg en unik mulighet til å oppnå en sunn og strålende hud på en enkel og effektiv måte. Uansett om du sliter med aldringstegn, akne, arrdannelse eller tørrhet, er denne kremen den ultimate løsningen for alle dine hudpleiebehov. Få en hud som ser ut som om den aldri har blitt påvirket av tidens gang.

Hvordan bruker jeg denne sneglesekret kremen?

 • Bruk kremen som siste steg i hudpleierutinen og smør en passelig mengde inn i ansiktet.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.