COSRX Full Fit Propolis Trial Kit (30ml+10ml+15ml) 55ml

349.00 kr

Er du ny innenfor Koreansk hudpleie eller ønsker du en hudpleierutine som gir huden din alt den trenger? Da er Full Fit Propolis Trial Kit fra COSRX løsningen for deg. Her er tre gode grunner til å velge dette kitet:

 • Alt-i-ett løsning: Pakken inkluderer toner, serum og krem, som gir en fullstendig hudpleierutine i en enkel pakke.
 • Propolis-rik formel: Propolis er kjent for sine antiinflammatoriske og helbredende egenskaper.
 • Ideell for reise: Kitets reisevennlige størrelse gjør det enkelt å ta med seg for kvalitetspleie på farten.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For best mulig resultat, følg disse trinnene for en fullstendig hudpleierutine:

 1. Rensing: Start med f.eks COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser for å fjerne smuss og urenheter fra huden.
 2. Toning: Bruk Propolis Synergy Toner for å balansere hudens pH og forberede den for påfølgende trinn.
 3. Serum: Påfør Propolis Light Ampule for dyp næring og hydrering.
 4. Fuktighet: Avslutt med Propolis Light Cream for å låse inn fuktighet og næringsstoffer.

Dette kitet kan brukes både morgen og kveld. For ekstra beskyttelse, legg til en solkrem som det siste trinnet om morgenen.

Ingredienser

 • Propolis-ekstrakt
 • Honningekstrakt
 • Royal Jelly-ekstrakt
 • Niacinamid
 • Adenosin

Propolis-ekstrakt, honningekstrakt og Royal Jelly-ekstrakt er hovedingrediensene i dette kitet. De er rike på antioksidanter og kjent for deres antiinflammatoriske egenskaper. Niacinamid er inkludert for å forbedre hudtonen, mens adenosin bidrar til hudens fornyelsesprosess.

Oppsummering

Full Fit Propolis Trial Kit fra COSRX er en omfattende pakke designet for å gi huden din en balansert og effektiv pleie. Det er et utmerket valg for dem som er nye til Koreansk hudpleie eller for erfarne brukere som ønsker en enkel og komplett rutine.

Med en formel rik på propolis, gir dette kitet huden din den næringsrike omsorgen den fortjener, samtidig som det reduserer inflammasjon og fremmer helbredelse.

I tillegg til å tilby en komplett hudpleierutine i en enkel, reisevennlig pakke, sikrer Full Fit Propolis Trial Kit at du ikke går på akkord med kvaliteten.

Ingrediensene er nøye valgt for å tilby en balansert tilnærming til hudpleie, noe som gjør dette kitet ideelt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Når du investerer i dette kitet, investerer du i en helhetlig hudpleierutine som tar vare på huden din fra start til slutt.

Fra rensing til fuktighet, dette kitet gir deg alt du trenger for å opprettholde en sunn og strålende hud. Med en enkel daglig rutine, kan du se forvente tydelige forbedringer i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Legg det til i din daglige hudpleie, og gi huden din den oppmerksomheten den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full Fit Propolis Trial Kit (30ml+10ml+15ml) 55ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *