COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50ml

319.00 kr

(1 omtale)

Moisture Power Enriched Cream fra COSRX er en kraftig ansiktskrem som gir intens fuktighet og næring til huden. Kremen inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som arbeider sammen for å tilføre huden rikelig med fuktighet og beskyttelse.

Kremen inneholder også sheasmør og ceramider som bidrar til å styrke hudens beskyttelsesbarriere og bevare fuktigheten i huden. Kremen har en rik og kremet konsistens som absorberes godt av huden, og den er spesielt egnet for de med tørr eller dehydrert hud.

Opplev den fantastiske fuktighetsgivende effekten av Moisture Power Enriched Cream fra COSRX, og få en myk og glatt hud med en sunn og frisk glød.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hydrium Moisture Power Enriched Cream – Fuktighetskrem

En av hovedingrediensene i Moisture Power Enriched Cream er propolis, en naturlig substans produsert av bier som er kjent for sine antibakterielle og helende egenskaper. Propolis hjelper til med å beskytte huden mot skadelige påvirkninger fra omgivelsene, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Forvandle tørr og sliten hud til en hydrert og strålende tilstand med Hydrium Moisture Power Enriched Cream fra COSRX!

Denne kraftfulle fuktighetskremen er nøye formulert med en unik blanding av ingredienser for å gi huden en intens og langvarig fuktighetsbehandling. Beriket med vitamin B5 (panthenol), som fungerer som en intens fuktighetsgiver, og propolis, som er kjent for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaper, vil denne kremen både berolige irritert hud og forbedre dens fuktighetsbarriere.

Hydrium Moisture Power Enriched Cream er lett, men likevel dypt nærende, og gir rikelig med fuktighet uten å føle seg tung eller fet på huden. Den absorberes raskt, og etterlater huden smidig, hydrert og med en frisk glød.

Denne fuktighetskremen er mer enn bare en hydreringsløsning. Den fungerer også som en skjold mot ytre stressfaktorer som forurensning og temperaturforandringer, og hjelper huden din å holde seg hydrert og beskyttet gjennom dagen.

Hydrium Moisture Power Enriched Cream er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rens og toning for å gi huden din den næringen den fortjener. Utforsk kraften i Hydrium-serien, og oppdag hvor myk og strålende huden din kan være med COSRX’s Hydrium Moisture Power Enriched Cream. Ta skrittet mot strålende, sunn hud i dag!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

1 omtale for COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50ml

 1. B*******
  21. oktober 2023
  Ikke som forventet
  Helt OK krem, men hadde forventet mer fukt fra denne. Bestilte kremen for å erstatte sommerens dagkrem fra cosrx, men endte med å tilbake til den forr...Mer
  Helt OK krem, men hadde forventet mer fukt fra denne. Bestilte kremen for å erstatte sommerens dagkrem fra cosrx, men endte med å tilbake til den forrige.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *