Tilbud!

COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml

kr 165.00

-30%

AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer fra COSRX er en fantastisk fuktighetskremen for problemhud, spesielt uren hud og kviser.

Hvorfor AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er så bra:

  • Spesielt formulert for å roe irritert og akne-utsatt hud
  • Ultralett tekstur som absorberes raskt
  • Hydrerer uten å tilstoppe porene
  • Inneholder nøye utvalgte ingredienser som bekjemper akne
  • Paraben-fri, sulfat-fri og fri for syntetiske dufter
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Nøkkelingredienser: Mot akne, uren hud og irritasjon

Hovedingrediensene i AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer inkluderer centella asiatica, tea tree olje og propolis. Centella asiatica er en tradisjonell koreansk urt kjent for sine helbredende og anti-inflammatoriske egenskaper.

Tea tree olje har sterke antimikrobielle egenskaper som bidrar til å bekjempe akne, mens propolis har en beroligende effekt på huden og bidrar til cellefornyelse.

Eksepsjonell fuktighet: La huden puste lett

Takket være sin lette tekstur gir denne fuktighetskremen intens hydrering uten å føles tung eller fet. Dette gjør den til en ideell løsning for de med akne-utsatt eller fet hud som trenger fuktighet, men vil unngå produkter som kan tilstoppe porene.

Den ikke-klebrige formelen absorberes raskt, slik at huden føles fuktig og myk umiddelbart etter påføring.

Sikker og effektiv: Nyt godt av problemfri hudpleie

Uten bruk av parabener, sulfater eller kunstige dufter, tilbyr denne fuktighetskremen en trygg og effektiv måte å pleie huden din på. Formuleringen er skreddersydd for å adressere de spesifikke behovene til irritert og akne-utsatt hud, samtidig som den opprettholder hudens naturlige balanse.

Daglig luksus: En nytelse i hver applikasjon

Huden din fortjener det beste, og denne fuktighetskremen gir nettopp det. Med sitt lette og absorberende preg, gir den en øyeblikkelig forfriskende følelse. Hver bruk blir en liten pause i en ellers hektisk dag, en tid for å nære og roe huden din.

Bruksanvisning

  1. Rengjør ansiktet og bruk eventuell toner før påføring av fuktighetskrem.
  2. Ta en liten mengde av produktet og fordel det jevnt over ansiktet og halsen.
  3. Bruk lette, oppadgående strøk for å massere kremen inn i huden.
  4. For beste resultat, bruk morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

Konklusjon: Forbedret hud er bare et steg unna

AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer fra COSRX tilbyr en flerdimensjonal tilnærming til hudpleie. Den gir ikke bare fuktighet, men adresserer også de underliggende problemene som ofte følger med akne-utsatt hud.

Den er fylt med ingredienser som er valgt for deres effektivitet og mildhet. Hvis du er på utkikk etter en fuktighetskrem som kan takle de unike utfordringene som akne-utsatt hud presenterer, ser du ikke lenger.

Dette produktet er formulert for å gi deg den hudpleieløsningen du har ventet på. Gjør den til en del av din daglige rutine og opplev forskjellen det kan gjøre.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *