COSRX Moisture Power Enriched Cream 50ml

kr319,00

Moisture Power Enriched Cream fra COSRX er en kraftig ansiktskrem som gir intens fuktighet og næring til huden. Kremen inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som arbeider sammen for å tilføre huden rikelig med fuktighet og beskyttelse.

En av hovedingrediensene i Moisture Power Enriched Cream er propolis, en naturlig substans produsert av bier som er kjent for sine antibakterielle og helende egenskaper. Propolis hjelper til med å beskytte huden mot skadelige påvirkninger fra omgivelsene, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Kremen inneholder også sheasmør og ceramider som bidrar til å styrke hudens beskyttelsesbarriere og bevare fuktigheten i huden. Kremen har en rik og kremet konsistens som absorberes godt av huden, og den er spesielt egnet for de med tørr eller dehydrert hud.

Opplev den fantastiske fuktighetsgivende effekten av Moisture Power Enriched Cream fra COSRX, og få en myk og glatt hud med en sunn og frisk glød.

Kun 10 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Moisture Power Enriched Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *