COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50ml

kr 319.00

Moisture Power Enriched Cream fra COSRX er en kraftig ansiktskrem som gir intens fuktighet og næring til huden. Kremen inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som arbeider sammen for å tilføre huden rikelig med fuktighet og beskyttelse.

Kremen inneholder også sheasmør og ceramider som bidrar til å styrke hudens beskyttelsesbarriere og bevare fuktigheten i huden. Kremen har en rik og kremet konsistens som absorberes godt av huden, og den er spesielt egnet for de med tørr eller dehydrert hud.

Opplev den fantastiske fuktighetsgivende effekten av Moisture Power Enriched Cream fra COSRX, og få en myk og glatt hud med en sunn og frisk glød.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hydrium Moisture Power Enriched Cream – Fuktighetskrem

En av hovedingrediensene i Moisture Power Enriched Cream er propolis, en naturlig substans produsert av bier som er kjent for sine antibakterielle og helende egenskaper. Propolis hjelper til med å beskytte huden mot skadelige påvirkninger fra omgivelsene, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Forvandle tørr og sliten hud til en hydrert og strålende tilstand med Hydrium Moisture Power Enriched Cream fra COSRX!

Denne kraftfulle fuktighetskremen er nøye formulert med en unik blanding av ingredienser for å gi huden en intens og langvarig fuktighetsbehandling. Beriket med vitamin B5 (panthenol), som fungerer som en intens fuktighetsgiver, og propolis, som er kjent for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaper, vil denne kremen både berolige irritert hud og forbedre dens fuktighetsbarriere.

Hydrium Moisture Power Enriched Cream er lett, men likevel dypt nærende, og gir rikelig med fuktighet uten å føle seg tung eller fet på huden. Den absorberes raskt, og etterlater huden smidig, hydrert og med en frisk glød.

Denne fuktighetskremen er mer enn bare en hydreringsløsning. Den fungerer også som en skjold mot ytre stressfaktorer som forurensning og temperaturforandringer, og hjelper huden din å holde seg hydrert og beskyttet gjennom dagen.

Hydrium Moisture Power Enriched Cream er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rens og toning for å gi huden din den næringen den fortjener. Utforsk kraften i Hydrium-serien, og oppdag hvor myk og strålende huden din kan være med COSRX’s Hydrium Moisture Power Enriched Cream. Ta skrittet mot strålende, sunn hud i dag!

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *