Tilbud!

COSRX Full Fit Propolis Trial Kit (30ml+10ml+15ml) 55ml

kr 244.00

-30%

Er du ny innenfor Koreansk hudpleie eller ønsker du en hudpleierutine som gir huden din alt den trenger? Da er Full Fit Propolis Trial Kit fra COSRX løsningen for deg. Her er tre gode grunner til å velge dette kitet:

 • Alt-i-ett løsning: Pakken inkluderer toner, serum og krem, som gir en fullstendig hudpleierutine i en enkel pakke.
 • Propolis-rik formel: Propolis er kjent for sine antiinflammatoriske og helbredende egenskaper.
 • Ideell for reise: Kitets reisevennlige størrelse gjør det enkelt å ta med seg for kvalitetspleie på farten.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For best mulig resultat, følg disse trinnene for en fullstendig hudpleierutine:

 1. Rensing: Start med f.eks COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser for å fjerne smuss og urenheter fra huden.
 2. Toning: Bruk Propolis Synergy Toner for å balansere hudens pH og forberede den for påfølgende trinn.
 3. Serum: Påfør Propolis Light Ampule for dyp næring og hydrering.
 4. Fuktighet: Avslutt med Propolis Light Cream for å låse inn fuktighet og næringsstoffer.

Dette kitet kan brukes både morgen og kveld. For ekstra beskyttelse, legg til en solkrem som det siste trinnet om morgenen.

Ingredienser

 • Propolis-ekstrakt
 • Honningekstrakt
 • Royal Jelly-ekstrakt
 • Niacinamid
 • Adenosin

Propolis-ekstrakt, honningekstrakt og Royal Jelly-ekstrakt er hovedingrediensene i dette kitet. De er rike på antioksidanter og kjent for deres antiinflammatoriske egenskaper. Niacinamid er inkludert for å forbedre hudtonen, mens adenosin bidrar til hudens fornyelsesprosess.

Oppsummering

Full Fit Propolis Trial Kit fra COSRX er en omfattende pakke designet for å gi huden din en balansert og effektiv pleie. Det er et utmerket valg for dem som er nye til Koreansk hudpleie eller for erfarne brukere som ønsker en enkel og komplett rutine.

Med en formel rik på propolis, gir dette kitet huden din den næringsrike omsorgen den fortjener, samtidig som det reduserer inflammasjon og fremmer helbredelse.

I tillegg til å tilby en komplett hudpleierutine i en enkel, reisevennlig pakke, sikrer Full Fit Propolis Trial Kit at du ikke går på akkord med kvaliteten.

Ingrediensene er nøye valgt for å tilby en balansert tilnærming til hudpleie, noe som gjør dette kitet ideelt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Når du investerer i dette kitet, investerer du i en helhetlig hudpleierutine som tar vare på huden din fra start til slutt.

Fra rensing til fuktighet, dette kitet gir deg alt du trenger for å opprettholde en sunn og strålende hud. Med en enkel daglig rutine, kan du se forvente tydelige forbedringer i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Legg det til i din daglige hudpleie, og gi huden din den oppmerksomheten den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full Fit Propolis Trial Kit (30ml+10ml+15ml) 55ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *