Tilbud!

Kviser og akneutsatt hud – 5-stegs hudpleiesett

kr 1068.00

-20%

Kviser og akneutsatt hud – 5-stegs hudpleiesett er for deg som mest sannsynlig har fet hud og har lettere for å få kviser og urenheter. Dersom du har akneutsatt hud så er det viktig å eksfolierer jevnlig og tilfører huden nok fuktighet.

Urenheter og kviser dukker alltid når man minst trenger det. Det er viktig å forebygge, men også behandle urenhetene og kvisene slik at de ikke blir verre eller flere av de.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

For å hjelpe deg holde kvisene unna har vi lagd denne 5-stegs hudpleiesett for kviser, uren hud og akneutsatt hud. En mild rens som er dedikert for akneutsatt hud, en toner som eksfolierer huden slik at ikke nye kviser bygger seg opp, en essens med sneglesekret som tilfører fukt, en serum som styrker hudbarrieren igjen med centella asiatica og tilslutt en mild krem som er spesielt tilpasset for de med trøblete hud.

Fet hud – 5-stegs hudpleiesett kan også passe for deg.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

20% rabatt, 30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter, og med god grunn!Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig.Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kviser og akneutsatt hud – 5-stegs hudpleiesett”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *