Tilbud!

COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner 150 ml

kr 187.00

-33%

COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner er en av de ferskeste tonerene fra COSRX. Nøkkelingrediensene AHA, BHA og Vitamin C er med på å forbedre hudens tekstur og etterlater huden glødende og jevn.

I tillegg til at toneren renser porene, mykgjør huden og fjerner urenheter som kan tilstoppe porene. Toneren passer for deg som ønsker myk hud, jevn hudtekstur og overflate. Innhold 150 ml. Vi har også denne i 50ml størrelse.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruker du bomullspad? Vi har lansert Gjenbrukbare bambuspads som sparer miljøet og lommeboken.

Hvordan bruker jeg toneren AHA BHA Vitamin C Daily Toner fra COSRX?

  • Vask ansiktet
  • Tilsett noen dråper av toneren i en bomullpad
  • Stryk forsiktig over huden
  • Klapp rester av toneren inn i huden med hendene

Ingredienser

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butilene Glicol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Sodium Lactate, Water, Glycolic Acid, Allantoin, Panthenol, adenonsin, bentain Salicylate, Ascorbyl Glucoside

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *