Tilbud!

COSRX Master Patch Intensive – 90 plaster

kr 299.00

-33%

Master Patch Intensive (med 90 kviseplaster) er et nytt produkt fra COSRX og er en reddende engel som reduserer synligheten av kviser og urenheter. Det er et lite kviseplaster som du plasserer over kviser og betente hudormer. Det tynne gjennomsiktige plasteret behandler kviser ved å eliminere infeksjoner og bakterier, og beskytter mot at du pirker eller tar på kvisen.

Dette er en komfortabel kvisebehandling for å løse uplanlagte utbrudd. Master Patch Intensive passer perfekt inn i enhver hudtone for et diskret utseende.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pakken består av 390 plaster (patches) i to størrelser. For å få bort og forebygge at nye kviser og urenheter oppstår anbefaler vi å bruke One Step Original Clear Pad. Dette er en mer intens utgave av Acne Pimple Master Patch.

Les også: Kviseplaster – Ditt hemmelige våpen

Hvordan bruker jeg plasteret?

Vask ansiktet ditt før du bruker plasteret.

  1. Velg et plaster som passer størrelsen på kvisen/urenheten og plasser plasteret over området.
  2. La plasteret være på fram til størrelsen på kvisen/urenheten har minsket. På denne måten vet du at plasteret har fått tid til å absorbere urenhetene fra området.

Tips! Hvis du ønsker krem for områder med urenheter og kviser eller kvisearr anbefaler vi Centella Blemish Cream.

Ingredienser

Cellulose Gum, Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin), Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Master Patch Intensive – 90 plaster”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *