Tilbud!

COSRX Hydrium Watery Toner 150 ml

kr 199.00

-20%

COSRX Hydrium Watery Toner er toneren som tørr hud lengter etter. Nyheten fra COSRX er en toner som fokuserer på å tilføre rikelig med fuktighet til hud som trenger en real fuktighetsboost.

Inneholder 6 forskjellige typer Hyaluronsyre som er en godt kjent ingrediens som gir fuktighet dypt inn i huden. Ingrediensene holder huden fuktig og myk over lang tid. Innhold 150ml

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Finnes også i en mindre størrelse COSRX Hydrium Watery Toner (mini), 50 ml

Toneren kan brukes på forskjellige måter:

  • Toner sheet mask: Tilsett rikelig med toner på flere bomullspad. La de ligge på ansiktet så lenge du vil.
  • Mist: Spray på ansiktet hvis du føler deg tørr eller stram i ansiktet.
  • Vask deg med toneren: Føles huden tørr eller stram, bland toneren med vann med forholdet 8:2. Ikke tørk deg med håndkle, men fjern overflødig væske, klapp det inn og la det lufttørke inn i huden.

Hvordan bruker jeg toneren COSRX Hydrium Watery Toner?

  • Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper av toneren i en bomullpad og stryk forsiktig over huden. Klapp rester av toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser

Water, Butilene Glicol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Watery Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *