Tilbud!

Beauty of Joseon Glow Serum: Propolis + Niacinamide

kr 237.00

-15%
(1 omtale)

Beauty Of Joseon Glow Serum: Propolis og Niacinamide er en suveren serum som gir masse glød, strålende og jevn hudtone og hjelper mot å gjøre arr og pigmentflekker mindre synlige.

Dette ekstraordinære serumet er nøye formulert for å fremheve din huds naturlige glød og fremme en sunn, ungdommelig glød. Med sin unike blanding av kraftige ingredienser er Joseon Glow Serum designet for å håndtere ulike hudpleiebehov og etterlate deg med en revitalisert hud som du vil elske å vise frem.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Beauty of Joseon lagde serumet for deg med akneutsatt hud, som hjelper for å roe ned og reparere irriterte kviseutbrudd.

Formuleringen inneholder propolis som er antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser.

Den inneholder også niacinamide som lysner arr og gir liv til huden. I tillegg inneholder den gurkemeie som holder huden sunn, elastisk og jevn. Anbefales for tørr, normal og kombinasjonshud.

Innhold 30 ml. Fri for syntetisk parfyme, parabener, sulfater, syntetisk farge, alkohol, silikon, mineralolje and essensielle oljer.

Egenskaper

 • Nærende ingredienser: Serumet er beriket med en harmonisk blanding av naturlige og kraftfulle ingredienser, inkludert niacinamid, hyaluronsyre og ulike botaniske ekstrakter. Hver ingrediens er nøye utvalgt for sin evne til å nære, hydrere og forynge huden.
 • Opplysning og jevnere hudtone: Joseon Glow Serum er spesifikt formulert for å lysne matt hud og jevne ut hudtonen. Inkluderingen av niacinamid bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering, og gir huden din et mer ungdommelig og lysende utseende.
 • Intens fuktighet: Med kraften fra hyaluronsyre gir dette serumet dyptgående fuktighet til huden din, og gir langvarig fuktighet. Det hjelper til med å forbedre hudens elastisitet, redusere fine linjer og rynker, og etterlater huden din fuktig og smidig.
 • Anti-aging fordeler: Den kraftige kombinasjonen av antioksidanter og nærende ingredienser i vårt serum hjelper til med å bekjempe tegn på aldring. Det støtter produksjonen av kollagen, reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og fremmer fastere, jevnere hud.
 • Skånsom og egnet for alle hudtyper: Joseon Glow Serum er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er fritt for skadelige kjemikalier, parabener og kunstige dufter, og gir en skånsom, men effektiv hudpleieopplevelse.

Hvordan bruke

For å inkorporere Joseon Glow Serum i din hudpleierutine, rens og ton din hud, og påfør deretter noen dråper serumet på ansiktet og halsen. Masser forsiktig inn med oppoverbevegelser til det er helt absorbert. For optimale resultater, bruk serumet to ganger daglig, morgen og kveld, og følg med din favoritt fuktighetskrem og solkrem om dagen.

Konklusjon

Opplev den transformative kraften til Joseon Glow Serum og avdekk din huds naturlige glød. Med sine nærende ingredienser, opplysende effekter, intens fuktighet og anti-aldring fordeler, er dette serumet nøkkelen til å oppnå en sunn og ungdommelig hudtone.

Si farvel til en matt og ujevn hud, og si hei til en strålende glød. Omfavn skjønnheten av Joseon Glow Serum og la huden din skinne med selvtillit.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

1 omtale for Beauty of Joseon Glow Serum: Propolis + Niacinamide

 1. M****** J*******
  12. august 2023
  Love
  Er veldig glad i dette serumet. Bruker det for å få litt ekstra glød og fukt til ansiktet. Har sensitiv hud og har ikke reagert
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *