COSRX Propolis Light Ampoule - SkinUp - COSRX Full fit Propolis Light Ampoule 30ml
COSRX Full fit Propolis Light Ampoule 30ml
kr399,00 kr319,00 Kjøp
Tilbud!

COSRX Full fit Propolis Light Ampoule 30ml

kr319,00

-20%

COSRX Propolis Light Ampoule nå i ny emballasje og større flaske! Serumet inneholder hele 83,25% biepropolis som er et aktiv virkestoff som er reparerende, gir næring og boost til huden. Biepropolis har de unike egenskapene som gjør den antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser. Serumet trekker raskt inn i huden og føles ikke klissete på huden.

Den passer blant annet å ha under sminken, i og med at den sørger for at den varer lenger på. Serumet er også din redning dersom du har urenheter/kviser og tørr hud. Passer for alle hudtyper. Innhold 30 ml.

Kun 3 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg serumet?

  • Vask ansiktet først og bruk evt. toner.
  • Påfør et par dråper i hånden og maser serumet forsiktig inn i huden før fuktighetskrem.

Tips! For ekstra glød anbefaler vi deg å bruke serumet med toneren COSRX Propolis Synergy Toner. Kan også kombineres med fuktighetskremen Propolis Light Cream.

Ingredienser
Propolis Extract, Butilene Glicol, Glycerin, bentain, 1,2-Hexanediol, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Panthenol, Arginine

Tilleggsinformasjon

Vekt0,06 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Full fit Propolis Light Ampoule 30ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full fit Propolis Light Ampoule 30ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.