Tilbud!

COSRX Propolis Synergy Toner (mini) 50 ml

kr 87.00

-33%

COSRX Propolis Synergy Toner (mini) inneholder hele 72,6% biepropolis og 10% honning som vil gi masse glød til huden og super myk hud. Disse ingrediensene er med på å beskytte huden mot ytre påvirkninger og hurtigere reparering av skader på huden.

Den er en fersk nyhet fra COSRX, og har en antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt som passer ypperlig for deg med urenheter, akne, rødheter og sensitiv hud. Den passer også til de med normal hud som ønsker å gi ekstra liv til huden og en liten glød-boost. Innhold 50 ml.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Anbefales å bruke sammen med serumet COSRX Propolis Light Serum for ekstra effekt. Kan også kombineres med fuktighetskremen COSRX Propolis Light Cream.

Finnes også i en større størrelse COSRX Propolis Synergy Toner, 280 ml

Hvordan bruker jeg toneren COSRX Propolis Synergy Toner?

  • Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper i hånden og masser toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser
Propolis Extract, Honey Extract, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, bentain, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Propolis Synergy Toner (mini) 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *