Tilbud!

COSRX Propolis Synergy Toner (mini), 50 ml

kr99,00

-23%

COSRX Propolis Synergy Toner (mini) inneholder hele 72,6% biepropolis og 10% honning som vil gi masse glød til huden og super myk hud. Disse ingrediensene er med på å beskytte huden mot ytre påvirkninger og hurtigere reparering av skader på huden.

Den er en fersk nyhet fra COSRX, og har en antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt som passer ypperlig for deg med urenheter, akne, rødheter og sensitiv hud. Den passer også til de med normal hud som ønsker å gi ekstra liv til huden og en liten glød-boost. Innhold 50 ml.

Kun 23 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Anbefales å bruke sammen med serumet COSRX Propolis Light Serum for ekstra effekt. Kan også kombineres med fuktighetskremen COSRX Propolis Light Cream.

Finnes også i en større størrelse COSRX Propolis Synergy Toner, 280 ml

Hvordan bruker jeg toneren COSRX Propolis Synergy Toner?

  • Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper i hånden og masser toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser
Propolis Extract, Honey Extract, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, bentain, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Propolis Synergy Toner (mini), 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *