COSRX Propolis Synergy Toner mini 50 ml - SkinUp - COSRX Propolis Synergy Toner mini 50 ml
COSRX Propolis Synergy Toner (mini), 50 ml
kr129,00 Kjøp

COSRX Propolis Synergy Toner (mini), 50 ml

kr129,00

COSRX Propolis Synergy Toner (mini) inneholder hele 72,6% biepropolis og 10% honning som vil gi masse glød til huden og super myk hud. Disse ingrediensene er med på å beskytte huden mot ytre påvirkninger og hurtigere reparering av skader på huden.

Den er en fersk nyhet fra COSRX, og har en antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt som passer ypperlig for deg med urenheter, akne, rødheter og sensitiv hud. Den passer også til de med normal hud som ønsker å gi ekstra liv til huden og en liten glød-boost. Innhold 50 ml.

Kun 20 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Anbefales å bruke sammen med serumet COSRX Propolis Light Serum for ekstra effekt. Kan også kombineres med fuktighetskremen COSRX Propolis Light Cream.

Finnes også i en større størrelse COSRX Propolis Synergy Toner, 280 ml

Hvordan bruker jeg toneren COSRX Propolis Synergy Toner?

  • Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper i hånden og masser toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser
Propolis Extract, Honey Extract, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, bentain, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride

Tilleggsinformasjon

Vekt0,06 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Propolis Synergy Toner mini 50 ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Propolis Synergy Toner (mini), 50 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.