COSRX The Niacinamide 15 Serum 20 ml

kr 295.00

(1 omtale)

The Niacinamide 15 Serum fra COSRX gir huden din en dyp dose av næring med sitt høye innhold av niacinamid. Niacinamid, også kjent som Vitamin B3, bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og ujevnheter, mens det også gir en klar og jevn hudtone.

The Niacinamide 15 Serumet er også designet for å berolige irritert hud og redusere rødhet, slik at du kan nyte en mer rolig og sårbar hud. Bruk The Niacinamide 15 Serum som en del av din daglige hudpleierutine for en mer oppstrammet, forynget hud.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Niacinamide 15 Serum fra COSRX er den ultimate løsningen for å oppnå en jevn, klar og strålende hud

Oppnå en jevnere, klarere og mer strålende hud med Niacinamide 15 Serum fra COSRX. Dette kraftige serumet er formulert med en høy konsentrasjon av niacinamid, også kjent som vitamin B3, som tilbyr en rekke fordeler for huden din.

Fordeler

 • Reduserer synligheten av porer: Niacinamid bidrar til å regulere talgproduksjonen, noe som kan redusere størrelsen på porene og gi en jevnere hudoverflate.
 • Reduserer hyperpigmentering: Serumet hjelper til med å lysne ujevne hudtoner og redusere synligheten av pigmentflekker og solskader.
 • Reduserer akneutbrudd: Den beroligende og betennelseshemmende egenskapen til niacinamid bidrar til å redusere rødhet og irritasjon forårsaket av akne.
 • Fremmer hudens elastisitet: Serumet bidrar til å øke kollagenproduksjonen, som kan forbedre hudens fasthet og elastisitet, og redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Beskytter mot miljøskader: Niacinamid har antioksidantegenskaper som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler forårsaket av sollys og forurensning.

Viktige egenskaper

 • Høy konsentrasjon av niacinamid (15%): Gir maksimal effekt for å forbedre hudens tilstand.
 • Lett og absorberende formel: Serumet trekker raskt inn i huden uten å etterlate en klebrig følelse.
 • Vegansk og cruelty-free: Produktet er ikke testet på dyr og inneholder ingen animalske ingredienser.
 • Passer for alle hudtyper: Serumet er skånsomt nok til å bli brukt av alle, uansett hudtype.
 • Allergivennlig: Fri for vanlige irritanter og allergener, egnet selv for sensitiv hud.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

1 omtale for COSRX The Niacinamide 15 Serum 20 ml

 1. K****** E******
  7. juli 2023
  En game-changer for meg
  Jeg er kjempefornøyd! Serumet reduserer synligheten av porene mine og jevner ut huden. Serumet er også lett og absorberes raskt. Nå føles huden min gl...Mer
  Jeg er kjempefornøyd! Serumet reduserer synligheten av porene mine og jevner ut huden. Serumet er også lett og absorberes raskt. Nå føles huden min glatt og frisk. Jeg kan ikke anbefale det nok.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *