COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml

kr295,00

The Vitamin C 23 Serum 20 fra COSRX gir huden din en kraftig dose av Vitamin C som hjelper til med å gi en mer ungdommelig, strålende glød til huden.

Vitamin C, kjent for sine antioksidanter og lysnende egenskaper, hjelper med å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler og reduserer synligheten av mørke flekker.

Serumet er formulert med en høy konsentrasjon av stabil Vitamin C, slik at du kan få maksimal effektivitet og resultater.

Bruk The Vitamin C 23 Serum 20 som en del av din daglige hudpleierutine for en sunnere, mer ungdommelig og strålende glød ti huden.

Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *