Tilbud!

COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml

kr 194.00

-41%
(2 omtaler)

The Vitamin C 23 Serum fra COSRX gir huden din en kraftig dose av Vitamin C som hjelper til med å gi en mer ungdommelig, strålende glød til huden.

Vitamin C, kjent for sine antioksidanter og lysnende egenskaper, hjelper med å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler og reduserer synligheten av mørke flekker.

Serumet er formulert med en høy konsentrasjon av stabil Vitamin C, slik at du kan få maksimal effektivitet og resultater.

Bruk The Vitamin C 23 Serum 20 som en del av din daglige hudpleierutine for en sunnere, mer ungdommelig og strålende glød ti huden.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

COSRX’s Vitamin C 23 Serum er din nøkkel til en strålende og ungdommelig hud

Utviklet for å levere intensiv hudpleie, er COSRX’s Vitamin C 23 Serum en avansert formel som kombinerer vitenskap og naturlige ingredienser. Dette høyeffektive ansiktsserumet er beriket med 23% rent vitamin C, som gir en kraftfull dose lysende og aldringsbekjempende egenskaper til huden din.

L-ascorbinsyre, den mest potente formen for vitamin C, er hovedingrediensen i dette serumet. Det hjelper med å bekjempe frie radikaler, stimulere kollagenproduksjonen, og beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger. I tillegg til vitamin C, inneholder vår eksklusive blanding også hyaluronsyre, som gir intens hydrering, og etterlater huden plumpet og strålende.

COSRX’s Vitamin C 23 Serum er designet for å passe alle hudtyper, selv de mest sensitive. Det er lett i konsistensen, absorberes raskt, og etterlater ingen fet rest. Serumet er fri for parabener, sulfater, kunstige dufter og fargestoffer, og garanterer at huden din mottar den mest naturlige og effektive pleien.

Bruk COSRX’s Vitamin C 23 Serum daglig for å merke en betydelig forbedring i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Med COSRX, kan du oppdage en mer strålende, jevn og ungdommelig hud.

Å investere i din huds fremtid har aldri vært enklere med COSRX’s Vitamin C 23 Serum – et uunnværlig tillegg til din daglige hudpleierutine

Vennligst merk: På grunn av det høye innholdet av vitamin C, anbefales det å introdusere dette produktet gradvis i hudpleierutinen din. Start med å bruke det annenhver dag, og øk frekvensen etter hvert. Husk alltid å bruke solkrem når du bruker produkter som inneholder vitamin C.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

2 omtaler for COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml

 1. G***** F*******
  7. juli 2023
  Jeg er så fornøyd med resultatene
  Dette produktet virket veldig bra på min hud! Jeg har merket en betydelig reduksjon i pigmentflekker og en jevnere hudtone. Serumet er lett å påføre o...Mer
  Dette produktet virket veldig bra på min hud! Jeg har merket en betydelig reduksjon i pigmentflekker og en jevnere hudtone. Serumet er lett å påføre og trekker raskt inn i huden. Veldig fornøyd med resultatene.
  Nyttig? 0 0
  F*********
  30. mai 2023
  Ok ikke det beste
  Dette er det tredje merket av vitamin C jeg har prøvd, og jeg var ikke overbevist. Det er en litt merkelig konsistens, ikke helt fet og ikke helt vann...Mer
  Dette er det tredje merket av vitamin C jeg har prøvd, og jeg var ikke overbevist. Det er en litt merkelig konsistens, ikke helt fet og ikke helt vannaktig. Følte ikke mye forskjell etter at jeg var ferdig med flasken. Prøver et annet merke nå.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *