Tilbud!

SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum 30ml

kr 279.00

-20%

SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum er et kraftig anti-aldring serum som er designet for å jevne ut teksturen på huden, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og forbedre hudens generelle glød.

Produktet inneholder retinol, også kjent som vitamin A, som er kjent for sin evne til å akselerere hudens naturlige fornyelsesprosess. Dette fører til økt cellefornyelse, noe som kan bidra til å forbedre hudens tekstur, tone og utseende.

I tillegg til retinol er serumet formulert med ni forskjellige typer peptider og vitamin C for å forsterke anti-aldringseffektene. Disse ingrediensene arbeider sammen for å styrke hudens naturlige barriere, øke dens elastisitet og gi den en frisk og ungdommelig utstråling.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum er lett i konsistensen og absorberes raskt i huden uten å etterlate en klissete følelse.

Med sin høye konsentrasjon av effektive, hudelskende ingredienser, er dette retinol serumet et sterkt våpen i kampen mot tegn på aldring, og etterlater huden din glattere, fastere og mer strålende.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *