LED-maske | Lysterapi for ansiktet

999.00 kr

Velkommen til fremtiden for hudpleie! Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste produkt, trådløs LED-maske | Lysterapi for ansiktet, en innovasjon innen skjønnhet og velvære som tar hudpleie til et helt nytt nivå. LED-masken er ikke bare et produkt, den er en opplevelse – en måte å bringe profesjonell hudpleie rett til ditt eget hjem.

LED-masken er et effektivt dokumentert produkt i kampen mot…
 • Hudproblemer som kviser
 • Reduksjon av Rosacea
 • Pigmentering
 • Fine linjer og rynker (anti-aging) og mer.

LED-masken har hele 7 ulike fargeprogrammer (86×3 LED-lys) med ulike bølgelengder. Veldig enkel å bruke!

Les mer
Lysbehandling for ansiktet er en anerkjent metode for å forbedre huden. Gjennom bruk av forskjellige bølgelengder av lys, kan huden repareres og fornyes, gir en ungdommelig glød og et jevnere utseende. Og det beste er at du nå kan få denne behandlingen hjemme, når det passer deg! LED-masken og lysbehandlingen går hånd i hånd i dette produktet, noe som betyr dobbel effektivitet.

Vi kombinerer det beste fra begge verdener for å gi deg en løsning som er både praktisk og kraftfull. Så sett deg ned, slapp av, og la vår “LED-maske | Lysbehandling for ansiktet” gjøre jobben for deg. Dette er virkelig en revolusjon innen hudpleie!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Lysbehandling Led Maske terapi
Fordelene med å bruke en LED-maske

Fordelene med å bruke en LED-maske

Tenk deg en hud som alltid ser sunn og levende ut, en hud som stråler av ungdom og vitalitet. Det er nøyaktig det du kan forvente av vårt nye produkt, “Trådløs LED-maske – Lysterapi for ansiktet”.

 1. LED-masken vår er enestående i sin funksjonalitet. Med sin avanserte teknologi kan den bidra til å behandle en rekke hudtilstander.

  Sliter du med uren hud og kviser? LED-masken kan bidra til å redusere utbrudd av kviser ved å bekjempe bakterier som forårsaker akne / uren hud og kviser.

  Bekymret for tidlige aldringstegn? LED-masken kan hjelpe med å øke kollagenproduksjonen, redusere fine linjer og gi huden et mer ungdommelig utseende.
 2. Lysbehandlingen (lysterapi) for ansiktet er ikke bare en trend, det er en vitenskapelig bevist teknikk som kan forbedre huden på cellenivå.

  Ved hjelp av forskjellige bølgelengder av lys kan lysbehandlingen bidra til å redusere inflammasjon, øke blodsirkulasjonen, og til og med stimulere cellefornyelsen. Det er som å gi huden din en liten oppfriskning hver eneste dag!
 3. Men hva skjer når du kombinerer kraften i en LED-maske med fordelene av lysbehandling? Du får en uslåelig kombinasjon! “LED-maske | Lysterapi for ansiktet” gjør nettopp det – den kombinerer disse to fantastiske teknologiene for å gi deg en allsidig løsning for din daglige hudpleie.

  Med vår LED-maske og lysbehandling, kan du forvente synlige resultater raskere og mer effektivt enn noen gang før. Det er tid for å ta din hudpleie til nye høyder!

Hvordan fungerer LED-masken?

LED-lysterapi, også kjent som LLLT (Low-Level Laser Therapy), er en banebrytende behandlingsmetode som kan forbedre hudens helse og utseende. Utviklet opprinnelig av NASA for å hjelpe astronauter med å reparere bindevev i verdensrommet, har denne teknologien funnet veien til hudpleieverdenen. Behandlingen fungerer ved å øke blodstrømmen til huden, stimulere utviklingen av nye blodårer og erstatte skadede celler i eksisterende blodårer.

Resultatet er en forbedret hudkvalitet over tid, med økt produksjon av kollagen og elastin som gir en strålende og ungdommelig hud.

Led-maske: Den ultimate løsningen for en strålende hud

Den revolusjonerende LED-lysterapi masken er ditt hemmelige våpen for å oppnå en sunn og strålende hud. Den er designet med 7 forskjellige fargeprogrammer, hver med sin unike effekt på huden din. La oss utforske disse programmene nærmere og oppdage hvordan de kan forvandle din hudpleierutine.

Rødt lys (630 nm): Stimulering til økt blodsirkulasjon og reduserer aldringstegn

Rødt lys er kjent for sine kraftige anti-aging egenskaper. Ved å stimulere blodsirkulasjonen i huden, kan det redusere synligheten av fine linjer, rynker og ujevnheter. Det gir en jevnere og mer ungdommelig hudtone. La det røde lyset skinne og opplev de fantastiske resultatene det kan gi.

Blått lys (470 nm): Beroliger og styrker sensitiv hud

Hvis du sliter med sensitiv hud som ofte blir irritert, er blått lys redningen du har ventet på. Det beroliger hudirritasjoner, lindrer betennelse og bidrar til å styrke hudens naturlige forsvarssystem. Gjenopprett balansen i huden din og opplev en ny følelse av komfort og velvære.

Gult lys (590 nm): Reduser røde toner og irritasjon i huden

Røde toner og irritasjon kan være frustrerende og påvirke selvtilliten din. Med gult lys kan du ta kontroll over dette problemet. Gult lys hjelper til med å redusere synligheten av rødhet i huden og beroliger irriterte områder. Det gir deg en jevnere hudtone og en mer harmonisk hud.

Grønt lys (520 nm): Jevner ut hudtonene

Ønsker du å oppnå en jevnere hudtone? Da vil grønt lys være ditt beste verktøy. Ved å målrette ujevnheter og pigmentflekker, jevner grønt lys ut hudtonen og gir deg en naturlig og sunn glød. Si farvel til ujevnheter og oppdag den utrolige effekten av grønt lys.

Lilla lys: Reduser kvisemerker i huden

Kviser kan være en kilde til frustrasjon og påvirke selvfølelsen din. Med lilla lys kan du bekjempe disse irriterende kvisemerkene. Lilla lys bidrar til å redusere synligheten av kviser og gir deg en klarere og mer jevn hudoverflate. Gjenopprett selvtilliten din og opplev gleden av en feilfri hud.

Cyan lys: Bidrar til økt metabolisme og energi

Ønsker du å gi huden din en energiboost? Cyan lys er svaret. Det bidrar til å øke hudens metabolisme og energinivå, noe som kan gi deg en friskere og mer vitalisert hud. Oppdag kraften til cyan lys og føl hvordan huden din stråler av energi.

Laser: Reduser mørke pigmentflekker i huden

Mørke pigmentflekker kan være en kilde til bekymring og påvirke hudens jevnhet. Laserlyset i LED-masken er designet for å angripe disse pigmentflekkene og redusere deres synlighet. Opplev hvordan hudtonen din blir mer jevn og strålende, fri for mørke flekker.

Er LED-masken trygg å bruke?

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteringer når det gjelder LED-lysterapi masken. Den er laget av medisinsk silikagel, som har gode fysiske og kjemiske egenskaper. Led-masken er ikke irriterende for menneskelig vev, og den er verken giftig eller allergifremkallende.

Du kan være trygg på at du bruker et sikkert og pålitelig produkt for å forbedre hudens tilstand.

Anbefalinger før bruk

Før du begynner å bruke LED-lysterapi masken, anbefaler vi at du følger disse retningslinjene:

 1. Les nøye gjennom bruksanvisningen som følger med masken for å forstå riktig bruk og eventuelle advarsler.
 2. Hvis du er gravid, er et barn, har en skjoldbruskkjertelsykdom eller har allergier (inkludert milde allergier), anbefaler vi deg å rådføre deg med legen din før du bruker LED-masken.
 3. Hvis du bruker aktive legemidler, bør du også konsultere legen din, da noen medisiner kan forårsake allergiske reaksjoner når de brukes samtidig med masken.

Optimal bruk av LED-masken

For å oppnå best mulig resultater, anbefaler vi følgende bruksanvisning:

 1. En behandling bør vare i 20 minutter. Vi anbefaler ikke å bruke masken mer enn 30 minutter på samme dag.
 2. Start med fire behandlinger i uken for å gi huden din tid til å tilpasse seg lysterapien.
 3. Etter jevnlig bruk i 1-2 måneder, vil du begynne å se de fantastiske effektene av LED-lysterapi på huden din.
LED-maskeSpesifikasjoner
ProduktnavnTrådløs LED-maske | Lysterapi for ansiktet
FargeHvit
MaterialeABS-plast + medisinsk silikagel
Vekt290g
Styrke12W 5V
Lys86×3 LED-lys
Ladetid2-3 timer
BrukstidCa. 90 minutter
Størrelse24x19cm

Hvordan kjøpe LED-maken?

Klar til å begynne din reise mot en sunnere, mer strålende hud? Du kan kjøpe “LED-maske | Lysterapi for ansiktet” direkte fra vår nettbutikk. Vi tilbyr sikre betalingsmetoder, gratis og rask frakt, så du kan begynne din hudpleie-revolusjon så snart som mulig.

Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne oppleve fordelene ved vårt produkt. Derfor tilbyr vi produktet til en konkurransedyktig pris, med regelmessige tilbud og rabatter. Hold øye med vår nettside og sosiale mediekanaler for de siste oppdateringene!

Avsluttende ord

Vi er overbevist om at vår LED-maske vil revolusjonere din hudpleierutine. Med kombinasjonen av LED-maske teknologi og lysbehandling, vil du kunne oppnå den klare, sunne huden du alltid har drømt om.

Vi inviterer deg til å bli med i vår hudpleierevolusjon og oppleve fordelene LED-maske gir din hud. Din reise mot strålende, sunn hud begynner her. Vi gleder oss til å være en del av din hudpleiehistorie!

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva er en LED-maske?

En LED-maske er en enhet som bruker lysdiode teknologi (LED) for å gi huden forskjellige fordeler. Den kommer ofte med forskjellige fargede lys som hver har forskjellige fordeler, som for eksempel bekjempelse av akne, reduksjon av fine linjer og stimulering av kollagenproduksjonen.

Hvordan fungerer lysterapi for huden?

Lysterapi, også kjent som fototerapi, fungerer ved å utsette huden for forskjellige bølgelengder av lys for å stimulere hudens naturlige helingsprosesser. Forskjellige farger av lys har forskjellige fordeler, fra å bekjempe akne til å øke kollagenproduksjonen.

Hvordan bruker jeg LED-masken?

For å bruke LED-masken, start med å rense huden din. Påfør deretter ditt vanlige hudpleieprodukt, og sett på masken. Velg den ønskede lysinnstillingen og la masken virke i ca. 20 minutter.

Hvor ofte skal jeg bruke LED-masken?

Vi anbefaler at du bruker LED-masken 2-3 ganger i uken for optimale resultater. Imidlertid kan dette variere avhengig av hudtype og individuelle behov.

Er LED-maske og lysbehandling trygt?

Ja, LED-masker og lysterapi er generelt trygt for de fleste hudtyper. Imidlertid bør de som har en kjent følsomhet for lys eller har en hudtilstand som kan forverres av lys, konsultere en hudlege før bruk.

Kan jeg bruke LED-masken hvis jeg har akne?

Ja, faktisk kan LED-masken være spesielt gunstig for de med akne. Blått lys er kjent for å bekjempe bakterier som forårsaker akne, mens rødt lys kan bidra til å redusere inflammasjon og rødhet.

Hvordan vedlikeholder jeg LED-masken min?

Etter hver bruk, rengjør LED-masken forsiktig med en myk, fuktig klut. Unngå å bruke harde rengjøringsmidler som kan skade masken.

Kan jeg bruke LED-masken sammen med mine andre hudpleieprodukter?

Ja, faktisk kan LED-masken bidra til å forbedre effektiviteten av dine andre hudpleieprodukter ved å forbedre absorpsjonen.

Hvor raskt vil jeg se resultater fra LED-masken og lysbehandling?

Resultatene kan variere avhengig av individuelle faktorer som hudtype og alvorlighetsgraden av hudproblemer. Noen brukere ser forbedringer etter bare en behandling, mens andre kan kreve flere behandlinger over tid for å se merkbare resultater.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “LED-maske | Lysterapi for ansiktet”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *