Tilbud!

Petitfée Pep-Tightening Eye Cream

174.00 kr

-30%

Med Pep-Tightening Eye Cream (øyekrem) fra Petitfée kan du sørge for at dine øyne ser friske og ungdommelige ut. Denne øyekremen er spesielt formulert for å stramme opp og revitalisere huden rundt øynene, redusere synligheten av fine linjer og mørke ringer. Denne kremen er perfekt for de som ønsker å gi øyepartiet ekstra oppmerksomhet, med ingredienser som er effektive, men samtidig milde.

Egenskaper

 1. Strammende og Oppstrammende Effekt: Bidrar til å forbedre hudens elastisitet rundt øynene.
 2. Reduserer Fine Linjer og Mørke Ringer: Gir et mer ungdommelig utseende ved å minimere alderstegn.
 3. Nærende og Hydrerende: Opprettholder hudens fuktighetsnivå og gir en glatt og myk følelse.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Følg disse trinnene for optimal bruk av Pep-Tightening Eye Cream:

 1. Rens huden: Start med å rense ansiktet for å fjerne sminke og urenheter.
 2. Påfør kremen: Ta en liten mengde av øyekremen på fingertuppen.
 3. Massér inn kremen: Påfør kremen forsiktig rundt øyeområdet. Unngå direkte kontakt med øynene. Massér kremen forsiktig inn med lette tappende bevegelser for å stimulere blodsirkulasjonen.
 4. Bruk morgen og kveld: For best resultat, bruk kremen som en del av din morgen- og kveldsrutine.

Oppsummering

Pep-Tightening Eye Cream fra Petitfée er en essensiell del av enhver hudpleierutine for de som ønsker å ta vare på huden rundt øynene. Med sin unike blanding av strammende og revitaliserende ingredienser, bidrar denne øyekremen til å gi et mer ungdommelig og strålende utseende. Den er enkel å bruke og passer perfekt inn i både morgen- og kveldsrutinen. Regelmessig bruk vil gi synlige forbedringer i hudens tekstur og utseende rundt øynene.

Ingredienser

 • Peptider: Stimulerer kollagenproduksjonen for å forbedre hudens fasthet og elastisitet.
 • Hyaluronsyre: Hydrerer huden og fyller ut fine linjer for en glattere overflate.
 • Niacinamid: Forbedrer hudens barrierefunksjon, reduserer pigmentering og gir en lysere hudtone.
 • Koffein: Reduserer hevelser og mørke ringer under øynene.
 • Grønn Te Ekstrakt: Beroliger huden og reduserer tegn på irritasjon.
 • Adenosin: En kraftfull anti-aging ingrediens som bidrar til å redusere synligheten av rynker.

Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Methyl Hydrogenated Rosinate, Hydrogenated Vegetable Oil, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Butylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, 1,2-Hexanediol, Stearic Acid, Madecassoside, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Yeast Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Saccharide Hydrolysate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ubiquinone, Ceramide NP, Phospholipids, Cholesterol, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Acetyl Hexapeptide-8 (5ppm), Sorbitan Isostearate, Polyisobutene, Polyacrylate-13, Polysorbate 20, Fragrance

Pep-Tightening Eye Cream fra Petitfée tilbyr en avansert løsning for å ta vare på det delikate området rundt øynene. Med sin kraftfulle, men skånsomme formulering, er denne øyekremen det ideelle valget for de som ønsker å forebygge og behandle tegn på aldring. Denne kremen vil ikke bare forbedre hudens utseende, men også dens overordnede helse og vitalitet.

Merke

Petitfée

I et hav av koreanske hudpleiemerker skiller Petitfée seg ut med sin unike tilnærming til skjønnhet og hudpleie. Petitfée, som betyr "liten fe" på fransk, lever opp til sitt navn ved å skape produkter som er rene, delikate og effektive, og som bringer en magisk berøring til din daglige hudpleierutine. Dette merket har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster som verdsetter innovative, høykvalitetsprodukter til en rimelig pris.
Petitfee Logo

Petitfées filosofi

Dedikert til renhet og effektivitet

Petitfée bygger sin filosofi rundt idéen om å bringe enkelhet og effektivitet til hudpleierutinen. De fokuserer på å utvikle produkter som er både milde og kraftige, og som gir maksimal effekt med minimal innsats. Petitfées produkter er formulert med høykvalitetsingredienser som snegleslim, gull, ginseng og andre botaniske ekstrakter, noe som gjør dem ideelle for en rekke hudtyper og -behov.

Innovasjon i hjertet

Innovasjon står sentralt i Petitfées tilnærming til hudpleie. De er stadig på utkikk etter nye og bedre måter å forbedre hudens helse og utseende på. Dette inkluderer bruk av avanserte teknologier for å maksimere effekten av naturlige ingredienser, og skape produkter som virkelig står ut i mengden.

Fokus på skånsomhet

Petitfée forstår viktigheten av skånsom hudpleie, spesielt for de med sensitiv hud. Deres produkter er designet for å være både skånsomme og beroligende, og sørger for at selv de med den mest følsomme huden kan nyte godt av deres produkter uten bekymring.

Produktutvalget

Øyepleieekspertise

Petitfée er kanskje best kjent for sitt utvalg av øyemasker og øyekremer. Disse produktene er spesialdesignet for å adressere vanlige øyeområdesproblemer som mørke ringer, hovenhet og fine linjer. Med ingredienser som gull, snegleslim og hydrogel, gir disse øyemaskene og kremene intens hydrering og næring, samtidig som de gir en umiddelbar oppstrammende og oppfriskende effekt.

Ansiktsmasker og mer

Utover øyepleie, tilbyr Petitfée et bredt spekter av ansiktsmasker, essenser og kremer. Disse produktene er formulert for å gi dyptgående fuktighet, næring og reparasjon til huden, og hjelper til med å bekjempe tegn på aldring, tørrhet og kjedelig hudtone.

Hvorfor velge Petitfée?

Resultatorientert hudpleie

Petitfée er et merke for de som ønsker synlige resultater. Deres produkter er utviklet for å gi rask og effektiv lindring for ulike hudproblemer, og mange brukere rapporterer om merkbare forbedringer i hudens utseende og følelse etter bruk.

Tilgjengelighet og overkommelighet

En av de største fordelene med Petitfée er tilgjengeligheten og overkommeligheten til deres produkter. Til tross for å bruke høykvalitetsingredienser, er Petitfées produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.

Engasjement for kvalitet

Petitfée er dedikert til kvalitet i alle aspekter av sin virksomhet, fra forskning og utvikling til produksjon og kundeservice. Dette engasjementet for kvalitet sikrer at hvert produkt møter strenge standarder før det når forbrukeren. Petitfée representerer det beste av koreansk hudpleie: innovative, effektive og skånsomme produkter som er tilgjengelige for alle. Med sitt fokus på renhet, effektivitet og innovasjon, fortsetter Petitfée å forbløffe og begeistre hudpleieentusiaster over hele verden. Enten du er på utkikk etter å forbedre hudens tekstur, bekjempe tegn på aldring, eller bare ønsker en mer hydrert og strålende hud, har Petitfée noe for deg. Velg Petitfée for en hudpleieopplevelse som forvandler og beriker din daglige rutine.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée Pep-Tightening Eye Cream”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *