Tilbud!

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream 50ml

149.00 kr

-25%

Calming Moisture Barrier Cream fra Pyunkang Yul er en unik fuktighetskrem med en formel som er spesielt utviklet for å styrke hudens barriere. Den inneholder en blanding av naturlige ingredienser, som økologisk myrteekstrakt og sheasmør, som gir huden din den nødvendige fuktigheten uten å føles tung eller fet.

Med en pH-verdi på 6,0 bidrar denne fuktighetskremen til å opprettholde hudens naturlige balanse, noe som hjelper med å hindre tørrhet og irritasjon. Calming Moisture Barrier Cream fra Pyunkang Yul gir huden din en myk, glatt og hydrert følelse gjennom hele dagen, samtidig som den beskytter mot ytre påvirkninger.

Prøv Calming Moisture Barrier Cream fra Pyunkang Yul for en sunn, velpleiet og beskyttet hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *