ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel

299.00 kr

ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel er en vannbasert rens som kommer i en praktisk pumpeflaske og har en gelekonsistens. Formuleringen har en behagelig fersken lignende duft som gir en spafølelse ved bruk, i tillegg inneholder den 33% fermentert svart-tevann som tilfører huden masse antioksidanter ved rens.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Rensen fra ATRUE Inneholder grønn-te, panthenol og sitrusfruktolje som gir den antibakteriell, anti-inflammatoriske egenskaper, beroligende og ikke minst fuktighetsgivende. Passer for fet, oljete og kombinasjonshud. Vegansk. Passer også sensitiv hud. Innhold 250 ml.

Hvordan bruker jeg rensen fra ATRUE?

  • Bruk som andre steg i dobbelrensmetoden.
  • Påfør 1-2 pump i håndflaten og masser inn i huden på vått ansikt. Skyll av med vann, og fortsett med resten av hudpleierutinen.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

upc

8809368860675

Merke

ATrue

ATrue bruker kraften til svart te hentet fra et av Frankrikes eldste temerker, og har utviklet en unik kolleksjon av hudpleieprodukter. De tilbyr overlegne anti-age produkter ved å trekke ut polyfenolantioksidanter fra svart tevann. ATrue er stolte av å lage cruelty-free produkter for alle hudtyper og er sterkt mot dyreforsøk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *