Koreansk hudpleie » K-Beauty blogg » 4 tips for å unngå fet og oljete hud
4 tips for a unnga fet og oljete hud SkinUp 4 tips for å unngå fet og oljete hud

4 tips for å unngå fet og oljete hud

Er du lei av pudre nesen hver halvtime og matte pudder? Da er det på tide å gjøre noe med saken. Vi gir deg 4 enkle tips som vil gjøre huden din mindre fet og oljete.

Det er mange som sliter med fet hud eller kombinasjonshud, og det viktigste kjennetegnet for denne hudtypen er at du blir lett oljete i løpet av dagen. Vi gir deg 4 tips som vil holde huden i sjakk gjennom dagen.

Mange med fet og oljete hud unngår oljerens fordi man tror at huden vil bli enda mer oljete. Ved å bruke en oljerens fjerner du overflødige oljer uten å etterlate huden tørr og stram.

Oljerensen fra Banila Co, Clean it Zero Original Cleansing Balm har akkurat fått en ny formulering. Du trenger kun en liten skje av denne, også masserer du den lett inn i huden og oljen løser seg forsiktig opp ved hjelp av varmen til huden. Gir en utrolig deilig lukt!

Hvis du har noe mer sensitiv hud, så kan vi anbefale Low pH First Cleansing Milk Gel som er spesielt for de som også er tørr i huden. En av de nyeste produktene fra COSRX.

Når du har fet hud og oljete hud så er det super viktig å eksfoliere jevnlig. Ved å eksfoliere regelmessig unngår du at døde hudceller hoper seg opp og tetter igjen porene og gjør huden din tørr.

Årsaken til at du blir lett oljete i løpet av dagen kan også være at hudpleieproduktene ikke får kommet ordentlig til huden din. Derfor kan huden bli kjedelig og tørr. Huden din kompenserer ved å produsere mer oljer som gir oljete hud.

På dette område så er kjemisk eksfoliering spesielt bra! Dette er fordi de dyprenser porene og forsikrer at de er frie for skitt og overflødige oljer. Serumet BHA Blackhead Power Liquid fra COSRX er en spesialist på dette og inneholder BHA som eksfolierer og regulerer produksjon av overflødig talg.

fuktighet hud SkinUp 4 tips for å unngå fet og oljete hud SkinUp 4 tips for å unngå fet og oljete hud

Det viktigste tipset er en god fuktighetskrem til oljete hud! Jo mer huden er tørr, jo mer olje vil huden produsere. Hold deg til milde produkter som tilfører masse fuktighet.

Fuktighetskremen Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion With Birch Sap fra COSRX passer ypperlig for sensitiv, fet og akneutsatt hud. Kremen er lett og trekker ordentlig inn i huden.

Vi har flere ansiktsmasker mot kviser som har evnen til å trekke ut oljer og urenheter som reduserer produksjonen av overflødige oljer i ansiktet. Bruk en gang i uken for å holde huden i sjakk.

Sørg for at huden din for nok fuktighet! På denne måten unngår du at huden din produserer overflødige oljer som vil gjøre huden din bare mer oljete i løpet av dagen. Slik hjelper du huden din å se balansert og fin ut gjennom dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley

Skin Goals Kundeklubb

Bli medlem i dag og få 1000 BONUS Goals og 50 NOK i rabattkupong

Tjen bonuspoeng på alt du handler i tillegg til å motta personlige rabatter