Koreansk hudpleie » K-Beauty blogg » Centella Asiatica – Ingrediensen alle snakker om
centella 1200x630 SkinUp Centella Asiatica Ingrediensen alle snakker om

Centella Asiatica – Ingrediensen alle snakker om

Centella Asiatica er en ingrediens som er super kjent innen koreansk hudpleie!

Ingrediensen går under mange aliaser i koreansk hudpleie, slik som Cica, tigergrass og centella.

Vi i SkinUp elsker blant annet Centella Asiatica, og har en rekke hudpleieprodukter som har nettopp Centella Asiatica som hovedingrediens. Under forklarer vi deg hvorfor denne er super populær i koreansk hudpleie.

Centella Asiatica er en mirakelplante for deg med kviser og urenheter

Centella asiatica er en mirakelplante med mange fordeler for huden. Den har blitt brukt lenge i koreansk hudpleie. Planten er mest kjent for å berolige huden, som gjør at den passer ypperlig mot rødheter, irritert og tørr hud og sensitiv hud. I tillegg er den også med på hindre i at infeksjonen blusser opp eller sprer seg. Dette er grunnen til at Centella Asiatica har en fast plass i hudpleieprodukter mot kviser og akne.

Mirakelplanten bremser også aldringsprosessen

En annen merkverdig effekt Centella Asiatica har, er at det brukes mye i anti-aging produkter. Den brukes derfor i mange hudpleieprodukter innen koreansk hudpleie.

Planten inneholder et høyt innhold av antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Ved å bekjempe de frie radikalene forhindrer Centella Asiatica i at aldringsprosessen skal gå noe fortere. I tillegg inneholder det også effektive stoffer som gir mer elastisitet og spenst til huden. Resultatet er at huden holdes ungdommelig enda lenger.

SkinUp sine Centella Asiatica hudpleieprodukter

Centella Green Level Recovery CreamCentella Green Level Calming Toner, og Centella Greeen Level Buffet Serum

Den ultimate toneren som pleier og beroliger

Vi i SkinUp er så glad i Centella Asiatica at vi har tatt inn hele serien på denne stjerneingrediensen fra det koreanske hudpleiemerke Purito.

Her finner du blant annet den deilige toneren Centella Green Level Calming Toner, som er den ultimate pleiende toner som beroliger huden. Bruk den gjerne i flere lag om kvelden for å gi huden en ekstra boost mens du sover!

Nattmasken som forbedrer hudteksturen og etterlater den babymyk

Nattmasken Low pH BHA Overnight Mask fra COSRX er perfekt for deg som ønsker å forbedre hudtekstur, berolige rødheter/kviser og lysne mørke områder fra kvisearr. Alt dette kan du gjøre når du sover, og slik får skjønnhetssøvnen en helt ny mening! Her er hovedingrediensen Centella Asiatica som pleier og roer ned hud.

En øyekrem basert på Centella Asiatica

Centella Green Level Eye Cream fra Purito er en ekstra mild øyekrem som gir næring, pleie og fukt til den sarte huden rundt øynene. Øyekremen inneholder hele 49% Centella Asiatica, gjenoppbyggende peptider og blant annet hyaluronsyre for fukt. De effektive ingrediensene gjør denne til en effektiv øyekrem med anti-aldrende effekt. Den både motvirker og forebygger linjer og rynker.

En sheet mask som passer perfekt å ha med til varmere strøk

Cicapair Calming Mask er dedikert for Centella Asiatica entusiaster! Sheet masken er utviklet av det kjente koreanske hudpleiemerke Dr.Jart+ som også har en hel serie på nettopp denne mirakelplanten Centella Asiatica.

Denne er helt knall å pakke med seg på tur, i tilfelle du trenger å gi ekstra pleie til huden etter en lang dag i sola.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley

Skin Goals Kundeklubb

Bli medlem i dag og få 1000 BONUS Goals og 50 NOK i rabattkupong

Tjen bonuspoeng på alt du handler i tillegg til å motta personlige rabatter