ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel

kr299,00

ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel er en vannbasert rens som kommer i en praktisk pumpeflaske og har en gelekonsistens. Formuleringen har en behagelig fersken lignende duft som gir en spafølelse ved bruk, i tillegg inneholder den 33% fermentert svart-tevann som tilfører huden masse antioksidanter ved rens.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 1 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Rensen fra ATRUE Inneholder grønn-te, panthenol og sitrusfruktolje som gir den antibakteriell, anti-inflammatoriske egenskaper, beroligende og ikke minst fuktighetsgivende. Passer for fet, oljete og kombinasjonshud. Vegansk. Passer også sensitiv hud. Innhold 250 ml.

Hvordan bruker jeg rensen fra ATRUE?

  • Bruk som andre steg i dobbelrensmetoden.
  • Påfør 1-2 pump i håndflaten og masser inn i huden på vått ansikt. Skyll av med vann, og fortsett med resten av hudpleierutinen.

Tilleggsinformasjon

upc

8809368860675

Merket: ATrue

ATrue bruker kraften til svart te hentet fra et av Frankrikes eldste temerker, og har utviklet en unik kolleksjon av hudpleieprodukter. De tilbyr overlegne anti-age produkter ved å trekke ut polyfenolantioksidanter fra svart tevann.ATrue er stolte av å lage cruelty-free produkter for alle hudtyper og er sterkt mot dyreforsøk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ATRUE Sweet Song Black Tea Energy Cleansing Gel”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *