Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Julegavetips / Hudpleie

Nå er det tid igjen for å tenke på julegaver og kalendergaver! Noen liker å vente til desember, mens andre foretrekker å være tidlig ute.

Å gi en fin julegave, er nesten bedre enn å få gaver. Å kunne gi noe en selv liker virkelig godt, eller å gi noe den andre ønsker seg føles veldig bra. Her kan vi tilby julegaver i alle prisklasser, og produkter som er tilpasset den personen som skal få gaven.

Våre julegavetips til han og henne

Julegavetips

Julegavesett hudpleie

Å gi et gavesett er det samme som å gi en fullstendig gave. Alle elsker å få slike sett siden de ofte har flott innpakning og er satt sammen av flere deler som passer godt sammen. Vi har laget en liten oversikt over fantastiske julegavesett både til han og henne. Dette er unike julegavesett som mottakeren garantert blir glad for.

Gavesettene våre består av produkter av koreansk hudpleie i ypperste kvalitet. Naturlig hudpleie som passer til begge kjønn og i et stort utvalg som passer til enhver hudtype. Det skal være lov å unne seg litt luksus i hverdagen, og det er spesielt fint å kunne gi noen det i gave.

Under 100-lappen

Forslag til kalendergaver og pakker til pakkelek! Ofte så setter man gjerne en grense på for eksempel 100 kr, når det kommer til kalendergaver til arbeidsplassen, til barna eller mellom venner. Her har vi et lite utvalg av flotte produkter i denne prisklassen til under 100-lappen.

Våre favoritter

Her har vi håndplukket fire av våre favoritter. Dette er julegaver og hudpleie som garantert vil bli satt stor pris på.

Petitfee Gold Hydrogel Eye Patch inneholder 30 par. Dette er luksus for øynene og spesielt området under øynene. Med ingredienser som blant annet ginseng, har disse øyemaskene som plasseres under øynene en deilig beroligende effekt på hovne øyne. Huden strammes og synligheten av rynker reduseres. For litt ekstra hverdagsluksus, så kan produktet oppbevares kjølig slik at øynene blir deilig avkjølt.
Clean It Zero Original Cleansing Balm fra merket Banila Co er en av våre absolutte favoritter når det kommer til rens og fjerning av sminke og urenheter. Deilig konsistens med mild lukt, som både fjerner sminke og eksfolierer vekk døde hudceller. Etterlater huden jevn og ren og passer alle hudtyper.

Pyunkang Yul Low pH Body Wash 500 ml. Denne kroppssåpen både rengjør huden samtidig som den renser vekk døde hudceller. Dermatologisk testet og passer alle hudtyper. Etterlater huden deilig myk med en fantastisk følelse av renhet.

Dette produktet passer fint å gi i julegave sammen med Low pH Scalp Shampoo fra Pyunkang Yul til 169; Denne sjampoen er forfriskende og skummende. Mild mot huden i hodebunnen og renser irritert og sensitiv hud. Passer også fint til skadet hodebunn samt mot flass. Beskytter huden samtidig som den renser og gir en deilig renhetsfølelse. Begge produktene kommer i egne esker.

MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence 150 ml. Dette produktet er elsket av mange for sine beroligende og reparerende egenskaper. Alle kan bruke denne essensen, uansett hudtype og spesielt god for huden i kalde vintermåneder. Den pleier irritert og rød hud og virker anti-inflammatorisk.

Bruksområdene er for eksem, akne, tørr hud med mer. Brukes etter rens og før man tar på ansiktskrem. En flott julegave å gi til noen en ønsker å gi noe spesielt.

Melly Silkeputetrekk

Melly Silkeputetrekk er laget av ren silke til 399. Silke er det beste en kan legge ansiktet sitt mot om natten. Silke er både allergivennlig og eksemvennlig for huden.

Huden får puste og silke tar ikke til seg urenheter og bakterier slik andre tekstiler gjør. Dette sørger for gode netter for både en selv og huden.

Super julegave som garantert faller i smak.

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley