Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-
SkinUp koreansk hudpleie 5 tips 1200x630

5 produkter i koreansk hudpleie jeg ikke kan leve uten

Vår tidligere daglige leder Joanna er en stor fan av koreansk hudpleie, og elsker å teste ut nye produkter.

Hun har sensitiv og tørr hud, og er derfor ekstra opptatt av produkter som har milde ingredienser som ikke irriterer huden og hudpleieprodukter som gir masse fuktighet.

En ekstra bonus er produkter som gir masse naturlig glød.

Les under om 5 produkter hun ikke kan leve uten akkurat nå.

Essensen som er skapt for sensitiv og tørr hud

Jeg bruker koreansk hudpleie Treatment Essence hver dag, og elsker den. Påfører noen dråper av denne i håndflaten etter toner, og klapper den inn i huden. Huden sluker den og etterlater huden myk og deilig. Kan virkelig ikke leve uten denne! Inneholder 100% Mugwort som er en urte som er en mektig ingrediens som virker anti-inflammatorisk. Passer ypperlig mot tørr hud, rødheter, eksem og akneutsatt hud. Finnes også i mist: MISSHA Time Revolution Artemisia Mist

Min beste venn mot tørr og feilfri hud

Serumet PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum har en fast plass i min morgen hudpleierutine. Den inneholder 90% hyaluronsyre som er SUPER mot tørr hud. I tillegg liker jeg veldig godt at det er vitamin C i serumet som gir en anti-aging effekt

For ekstra glød til huden med sneglesekret

Jeg elsker essens, og COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence liker jeg veldig godt å ta på før jeg tar på sminke. Da tar jeg denne før evt. fuktighetskrem. Ikke helt etter boka og koreansk hudpleie som vi kjenner det, men tro meg huden din vil elske det. Huden vil få en ekstra glød som skinner gjennom sminken.

Lett sminke på hjemmekontor

Jeg bruker ikke like mye sminke som jeg gjorde før korona kom, og det tror jeg huden min takker meg for. Den nye hverdagen består derfor av PURITO Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige som gir naturlig finish og glød uten å se altfor sminket ut. Denne har akkurat kommet med ny formulering som er fri for parabener, parfyme, essensielle oljer, alkohol og er vegansk. Kommer i 2 lysere nyanser. Se utvalget vårt av sminke.

En ansiktsspray fra himmelen

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream Mist er gull verdt å stå foran pc-skjermen på hjemmekontor. Huden har en tendens å bli lettere tørr hvis du sitter foran pc-skjermen lenge. Ha denne fremme for å huske å spraye ansiktet en gang i blant. Formuleringen inneholder 6 forskjellige ceramider som hjelper huden å holde fukten og styrker hudbarrieren. En av de beste ansiktssprayene jeg har testet ut på lenge. Se utvalget vårt av mist.

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
    Populært nå
    Populært nå