Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Gratis frakt over 500,- NOK

Koreansk hudpleie » K-Beauty blogg » Sneglesekret gjør underverker for huden din
Sneglesekret - SkinUp - Sneglesekret gjør underverker for huden din

Sneglesekret gjør underverker for huden din

Jeg vet hva din første tanke er, kanskje æsj? Men sneglesekret er en anerkjent ingrediens i koreansk hudpleie. Hvis du ønsker å jevne ut hudtonen din, fjerne rynker og berolige irritert hud er dette absolutt verdt et forsøk.

Sneglesekret er ikke noe nytt i koreansk hudpleie, og de har i lang tid brukt snegleslim som en hovedingrediens i hudpleieprodukter. Flere i hele verden omtaler sneglebaserte produkter som deres «holy grail», som er produkter de sverger til.

Sneglesekret inneholder effektive ingredienser som faktisk minsker synlighet av arr, reduserer pigmentering, gjør huden myk, jevner ut, strammer og fornyer huden. Det er derfor sneglesekret ofte brukes i antiaging produkter.

KBeauty sneglesekret - SkinUp - Sneglesekret gjør underverker for huden din
Advanced Snail 92 All In One Cream

Det er et stort utvalg av hudpleieprodukter basert på snegleslim, og noen av bestselgerne i koreansk hudpleie er fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX som trekker raskt inn i huden og etterlater den god og myk.

For å få en større effekt på bekjemping av rynker, pigmentering og arr anbefaler vi også Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Vi har et bredt utvalg av sheet masker, som er en kjent del av den koreanske hudpleierutinen. Hvis du kun ønsker en umiddelbar boost av sneglesekret har vi disse deilige dukmaskene:

  • kr249,00
  • kr319,00
Så hvis du ønsker å «up your skin game» bør du innføre flere snegleslim produkter i din rutine for best mulig effekt! Vi har også lagd en film på våre snegleprodukter.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.