Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-
7E3A6D32 C747 4979 B300 EBBFD980B628 1200x630

Joannas personlige hudpleierutine for tørr hud

Jeg har aldri hatt en like lang hudpleierutine før som det jeg har nå, men det er jo bare gøy når du virkelig finner produkter som fungerer mot tørr hud!

Disse produktene bruker jeg både morgen og kveld, men det eneste jeg varierer på er dag- og nattkremen. En fin bunke med produkter som jeg er fornøyd med, og som jeg sverger til!

1. Purito Defence Barrier pH Cleanser – Vannbasert rens
Jeg starter min hudpleierutine med å rense ansiktet, og da bruker jeg denne vannbaserte rensen fra Purito Defence Barrier pH Cleanser. Rensen er veldig mild, og funker for å gjøre huden min ren. Etter vannbasert rens liker jeg også å bruke en oljebasert rens, og da bruker jeg Banila Co sin Clean It Zero Original Cleansing Balm.

2. COSRX, One Step Moisture Up Pad, Eksfolierende pads – Toner/eksfoliering
Etter å ha renset huden elsker jeg å bruke moisture padsene fra COSRX. Disse padsene har vært én av mine holy grails siden dag 1. Den får bort smusset som jeg kanskje ikke fikk bort ved rensen, samtidig som den etterlater huden min frisk og myk. Og selvfølgelig masse fuktighet- akkurat det huden min trenger i disse tider.

3. THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water – Fukitghetsgivende toner
Et nytt merke hos SkinUp, og jeg må si at dette er en ny favoritt! Toneren THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water inneholder blant annet bambus- ekstrakt og jojoba olje som bidrar til å holde huden fuktig og myk. Jeg påfører en fin mengde på en bomullpad, og stryker den over hele ansiktet.

Huden min føles myk og deilig, og jeg elsker det! Jeg vil prøve alt fra dette merket!

4. Pyunkang Yul Essence Toner – Essens
Essens toneren fra Pyunkang Yul har vokst på meg, og jeg forstår hvorfor denne er likt av mange. Den har en lett konsistens, og trekker raskt inn i huden. Huden min føles ikke like tørr etter et par dråper med denne. Jeg klapper den lett inn i huden, og passer på at den har sunket inn før neste steg. Glød har den også!

5. Purito Pure Hyaluronic Acid 90 Serum – Serum
Purito Pure Hyaluronic Acid 90 Serum er et nytt produkt jeg prøver ut. Før brukte jeg Purito sin Snail Repair Advanced Serum, men den har jeg gått tom for. Sneglesekret har blitt en favorittingrediens blant mine hudprodukter, men jeg liker å prøve ut nye ting så da falt valget på Pure Hyaluronic Acid 90 Serumet.

Dette serumet inneholder 90% hyaluronsyre, og skal være en fuktighetsbombe. Helt perfekt for meg. Jeg tar en pump med serumet, og smører det jevnt over hele ansiktet. Venter også til denne har trukket fint inn i huden før jeg følger opp med dag/nattkrem.

6. Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream – Fuktighetskrem
Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream er så deilig! Jeg elsker konsistensen, og lukten av sitrus.

Bruker denne kremen på dagen, og er mitt siste steg i hudpleierutinen. En liten ertestørrelse holder i massevis, og huden min føles myk, lett og fuktighetsgivende. Den gir meg også en fin og naturlig glød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon