Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-
33FD7508 354A 4956 AE48 0C0EB6ABB20E 1200x630

Viktigheten av å rense huden

Vår faste ambassadør Joanna har kommet med nytt blogginnlegg. Under deler hun viktigheten av dobbelrensmetoden innen koreansk hudpleie.

Koreansk hudpleie er unik

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt at jeg elsker koreansk hudpleie, men det er sannheten.

Det jeg elsker er at man kan kombinere alle slags produkter, og nysgjerrigheten min gjør at jeg alltid er ute etter den perfekte komboen for min hud.

Start med å rense huden

En god hudpleie rutine starter alltid med en god rens. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har sett viktigheten i det å rense huden. Har alltid sett på det som unødvendig. Men etter at jeg kom inn i den koreanske hudpleie- verdenen har rens blitt veldig viktig for meg.

Det forbereder huden til de andre produktene man skal påføre som, toner. essens, serum, hudkrem m.m.

COSRX Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser

 

Joannas dobbelrens go-to

Men jeg hadde aldri vært borti dobbelrensmetoden som består av olje- og vannbasert rens. De to produkter som jeg bruker for å rense huden min er Enature Moringa Cleansing Balm og COSRX Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser.

Først bruker jeg Enature Moringa Cleansing Balm, som er en oljebasert rens som jeg masserer huden min inn med for å fjerne sminke, smuss og overflødige oljer. Den etterlater huden min veldig myk og god, og den føles allerede ren.

Jeg følger dette opp med COSRX Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser som er em vannbaserte rens. Den fjerner smusset og restene som den oljebaserte rensen ikke fikk med seg. Den inneholder tre typer hyaluronsyre som skal gi masse fuktighet til huden, og kan faktisk brukes alene om dobbelrens blir litt for mye.

Den har en deilig og forfriskende lukt som er et pluss, og etterlater en superfresh følelse.

Så om du ikke renser huden din- begynn med det! Dette vil gjøre huden din enda mer mottakelig for resten av produktene du skal påføre, og du vil merke en forskjell.

Finn dobbelrens som passer huden din
Her på SkinUp har vi allerede satt dobbelrens duo’er som skal passe for din hudtype.

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon