Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-
Joanna 1200x630

Hudpleie som gir meg masse fuktighet og glød

Nå som høsten er her er Joanna på utkikk etter hudpleieprodukter som gir masse glød og fuktighet.

Jeg vil si jeg har normal til tørr hud. Det varierer veldig hvilken sesong vi er i, men om sommeren er jeg så og si normal men når høsten/vinteren nærmer seg så er jeg veldig tørr. Da er jeg alltid ute etter hudprodukter som gir meg masse fuktighet og glød.

Hun hadde aldri prøvd koreansk hudpleie tidligere, men bestemte seg for å teste dette ut. Kort tid etter å ha prøvd produkter fra SkinUp fikk hun fort noen favoritter innen koreansk hudpleie.

Joannas K-Beauty favoritter

Fått meg et par favoritter fra merket COSRX, og det er Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask. Disse er mine favorittprodukter fordi de gir masse fuktighet og glød- akkurat det jeg trenger nå som høsten er her.”

Sneglesekret essens gir fukt og jevner ut huden

“Jeg merker at jeg har fått en jevnere hudtone av essensen samt at mine få pigmentflekker er mindre synlige. Jeg elsker også at den er superlett men gir masse fukt.”

Nattmasken som gir deg garantert myk hud neste morgen

“Når det kommer til overnight masken er denne en favoritt fordi jeg våkner opp med en superdeilig og myk hud. Den gjør virkelig sine underverker over natten.” 

Første gang jeg har prøvd koreansk hudpleie

Jeg har aldri prøvd koreansk hudpleie før nå, men når jeg først tenkte at jeg skulle prøve det ut var det ikke noe annet sted jeg ville handlet det enn fra SkinUp. Dere har mange forskjellige merker å velge mellom, og jeg liker at man fikk rask hjelp med valg av produkter.

En annen bonus er jo at man kan opptjene goals når man handler! Da får man jo alt fra gratis produkter til verdikuponger. Helt perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

Dintero

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon