Tilbud!

Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil 10 ml

kr 139.00

-22%
(1 omtale)

Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil er en lett og raskt absorberende ansiktsolje. Oljen tilfører huden næring og antioksidanter, og har en svært behagelig konsistens som føles deilig på huden uten å være klissete.

 • Passer til alle hudtyper
 • Duft fra planteekstrakter

Jojoba-, søt mandel-, solsikkefrø- og lavendelolje beskytter huden ytterligere, bidrar til å fremme elastisiteten og beroliger irritasjoner. Produktets spesielle Panax Ginseng liposom gir huden anti-age-hudpleie.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Inneholder 45 % fermentert svart ris ekstrakt som er rik på antioksidanter og full av høykonsentrerte polyfenol- og flavonoidpigmenter som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler, forurensning og kan bidra til å stimulere celleveksten.

Påføres etter rens og toner, masseres lett over ansiktet med håndflaten i sirkulære bevegelser. Denne oljen kan også blandes inn i andre hudpleieprodukter som for å gi huden en ekstra booster og beskyttelse.

Ingredienser

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Triolein, Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters, Heptyl Undecylenate, Camellia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Glyceryl Dioleate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

 

Tilleggsinformasjon

upc

8809532220939

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

1 omtale for Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil 10 ml

 1. S**** H****
  26. juni 2023
  Very nice face oul
  Love this face oil. Feels rich on skin and makes it soft
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *