HARUHARU WONDER Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil 150ml

kr389,00

(1 omtale)

HARUHARU WONDER Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil er en skånsom og lett oljerens som renser huden dypt og etterlater huden fresh. Den unike formuleringen av ris, oliven, solsikke, jojoba og macadamian frø olje får bort overflødige oljer i huden, solkrem og sminke effektivt. Samtidig tilfører den næring til huden, og etterlater huden nesten mykere enn før du startet.

En deilig vegansk oljerens som er silkemyk og uparfymert. Passer de fleste hudyper, spesielt tørr hud. Innhold 150 ml.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 3 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg oljerensen?

Bruk som første steg av hudpleierutinen og før en vannbasert rens.

  1. Påfør en eller to pump med oljerens i håndflaten og maser den inn på tørr hud.
  2. Påfør litt vann etterhvert for å oppnå en melkeaktig tekstur.
  3. Vask av med lukent vann og fortsett med en vannbasert rens for å fullføre dobbelrens metoden.
Ingredienser

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerin

Merket: HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

1 omtale for HARUHARU WONDER Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil 150ml

  1. Sara
    6. april 2022
    Likte denne oljerensen kjempegodt. Jeg bruker faktisk bare denne morgen og kveld, jeg føler ikke at jeg trenger en skumrens etterpå fordi den etterlat...More
    Likte denne oljerensen kjempegodt. Jeg bruker faktisk bare denne morgen og kveld, jeg føler ikke at jeg trenger en skumrens etterpå fordi den etterlater huden min superbalansert og uten noe ‘residue’. Masserer inn på tørr hud og tilsetter vann så den blir til en melk og vasker av.
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *