HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Essence

kr 299.00

HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Essence er en prisvinnende essens med lett og klar konsistens som huden drikker opp. Essensen inneholder fermentert svart ris, bambus og hyaluronsyre som absorberes raskt av huden og etterlater huden myk og fresh. Formuleringen i essensen er med på beskytte huden mot frie radikaler og stimulerer cellefornyelse. Passer ypperlig for kombinasjonshud og fet hud. Innhold 50 ml.

Essensen er vegansk og inneholder 95% ingredienser som har sin opprinnelse fra naturen.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg essensen?

  • Etter evt. toner, påfør en liten mengde i håndflaten og klapp det inn i huden til det er absorbert.
Ingredienser

Water, Glycerin, bentain, Propanediol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Aspergillus Ferment, Hyaluronic Acid, Beta-glucan, Carbomer, Xanthan Gum, Trehalose, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Butilene Glicol, Sodium Phytate, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Cyclodextrin, Alcohol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Tilleggsinformasjon

upc

8809532220885

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Essence”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *