HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Toner 150 ml

kr 299.00

HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Toner inneholder en blanding av fermentert svart ris og bambus-ekstrakt som gir en antioksidant boost til huden. Denne unike formuleringen beskytter huden mot frie radikaler som rynker og fine linjer samtidig som den øker cellefornyelsen.

Toneren inneholder også hyaluronsyre som gir fuktighet til huden som varer.  Toneren er vegansk og passer for alle hudtyper, spesielt for tørr og stram hud. Innhold 150 ml.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruker du bomullspad? Vi har lansert Gjenbrukbare bambuspads som sparer miljøet og lommeboken.

Hvordan bruker jeg toneren?

  • Påfør noen dråper på en bomullspad eller rett i håndflaten, stryk den forsiktig over ansiktet eller klapp det inn i huden til toneren er absorbert.
Ingredienser

Water, bentain, Glycerin, Propanediol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Aspergillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hyaluronic Acid, Beta-glucan, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Butilene Glicol, Usnea Barbata (Lichen) Extracts, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Sodium Phytate, Tamarindus Indica Seed Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Glucose, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Tilleggsinformasjon

upc

8809532220953

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *