Black Rice Moisture 55 Soft Cleansing Gel - SkinUp - HARUHARU WONDER Black Rice Moisture 55 Soft Cleansing Gel
HARUHARU WONDER Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel
kr259,00 Kjøp

HARUHARU WONDER Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel

kr259,00

HARUHARU WONDER Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel er en mild og balanserende rens som er såpefri og inneholder fermentert svart ris som hjelper å fjerne skitt og overflødige oljer på hudens overflate.

Formuleringen i rensen gir fuktighet og inneholder antioksidanter som beskytter huden, samtidig som den roer ned irritasjoner. Som etterlater huden jevnere og mer feilfri. Rensen har ingen lukt og skummer når den kommer i kontakt med vann. Rensen er vegansk og passer alle hudtyper. Innhold 100ml.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg rensen?

Vask ansiktet først vann eller evt. oljerens.

1. Påfør en passelig mengde i en våt håndflaten og masser det til det skummer. Deretter masser den i huden.

2. Vask ansiktet med vann, og fortsett videre med hudpleierutinen.

Ingredienser

Water, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Potassium Cocoyl Glycinate, Potassium Cocoate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Panax Ginseng Root Extract, Aspergillus Ferment Extract Filtrate, Beta-Glucan, Butilene Glicol, Trehalose, Citric Acid, Cyclodextrin, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Ethylhexylglycerin

Tilleggsinformasjon

Vekt0,135 kg
upc

8809532221356

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.

Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.

HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.