products HARUHARUWONDERBlackRiceSerum - SkinUp - HARUHARU WONDER Black Rice Serum
HARUHARU WONDER Black Rice Serum
kr299,00 Kjøp

HARUHARU WONDER Black Rice Serum

kr299,00

HARUHARU WONDER Black Rice Serum er en lett, men kraftig serum som gir fuktighet til huden. Serumet inneholder 95% naturlige ingredienser som inkluderer fermentert svart ris, som før i tiden kun var tilgjengelig for de rike.

Formuleringen beskytter huden mot frie radikaler som forårsaker tidlige aldringstegn, slik som rynker og fine linjer. Samtidig som den øker cellefornyelsen i huden, en genial anti-aging serum. Serumet etterlater huden myk lenge, takket være hyaluronsyre. Em super serum for deg som ønsker ekstra fukt og anti-age. Innhold 30 ml.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg serumet? 

Bruk serum som nest siste steg i hudpleierutinen.

Påfør noen dråper i fingertuppene og stryk det forsiktig over huden og klapp den inn til serumet er absorbert av huden.

Ingredienser

Deionized Water, Propanediol, Oryza Sativa (Rice) Extract (12,000ppm), Aloe Barbadensis Leaf Extract, bentain, Glycerin, Xantham Gum, 1,2-Hexadediol, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract (6,000ppm), Aspergilus Ferment, Butilene Glicol, Yeast Beta-Glucan, Trehalose, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Alcohol, Sodium Phytate, Hyaluronic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Tilleggsinformasjon

Vekt0,075 kg
upc

8809532220694

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.

Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.

HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Black Rice Serum”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.